Black With A Touch Of Color

 NL: Eigenlijk was ik van plan om vanavond de hele avond te studeren, althans, totdat HNTM begon. Maar om half 8 kon ik me al totaal niet meer concentreren... zo frustrerend is dat! Ik wilde wel doorgaan, maar om nou nog een uur lang naar mijn schrift te staren leek me niet zo'n geslaagd idee. Dus heb ik de outfit foto's van afgelopen week bewerkt, lekker HNTM gekeken met mijn huisgenootje en nu schrijf ik deze post af. Het voelt goed om even te relaxen :)
Nu even over de foto's... Het . was . zo . kouddd tijdens het fotograferen haha! Je kunt het denk ik ook wel zien aan de houding van de foto hierboven, ik knijp met mijn handen haha :P Veel foto's waren helaas ook bewogen of wazig, jammer is dat altijd. Maar goed, gelukkig zaten er nog een paar leuke tussen. Wat vinden jullie van deze outfit? 

ENG: I actualy planned on studying all night, at least, until Hollands Next Topmodel would start. But around half past 7 my concentration was already gone... So frustrating! I wanted to continue studying but staring at my notebook all evening without taking in any new information would be a waste, don't you think? So I started editing the outfit photos for this post, watched the model programme with my roommate and now I'm finishing this post. It feels good to relax a bit :) 
So about the photos... It.was.so.colldddd!! haha! You can see it in the picture above I think, I'm squeezing my hands :P A lot of the pictures were also hazy, that is always unfortunate. But luckily there were some good pictures as well :) Anyway! How do you like this outfit?
Coat: Jutka & Riska
Cardigan: Forever21
Top: H&M
Skirt: H&M
Boots: Mysty Woman 

Follow

5 opmerkingen

 1. Leuke look dit! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa de rok is echt heel leuk! Echt een mooi printje en het fleurt de hele outfit op. Hij is alleen vrij kort of niet? Misschien toch maar even naar H&M voor de soortgelijke rok die ik daar zag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke vrolijke rok! Ziet er super uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sooo pretty! en je jas staat je ook echt heel goed ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!