A Cozy Night At Home

NL: Brr wat was het koud vandaag! Het was maar 4 graden hier in Limburg :O Mijn handen vroren er bijna af vanmorgen op de fiets. Een beetje teveel van het goede wat mij betreft haha, laat het eerst nog maar even herfst blijven zodat de bladeren mooi kunnen verkleuren. Wat wel een voordeel is van deze koude dagen, is de gezelligheid binnenshuis. Ik wilde jullie al een tijdje foto's van mijn kamer laten zien en een paar dagen geleden had ik overdag wat foto's gemaakt. Alleen vond ik het nu leuker om te laten zien hoe mijn kamertje er in de avond uitziet. Ik hou ervan om het knus te maken, kaarsjes aan, lichtjes ophangen, thee drinken en lekker lezen of serie kijken onder een dekentje. Dat is een samenvatting van een cozy avondje bij mij thuis ;) Wat vinden jullie van mijn kamertje? En wat houdt voor jullie een cozy avondje in? 

ENG: Brrr it was sooo cold today! Only 4 degrees here in Maastricht :O It was a bit too cold in my opinion haha. I want Autumn to be cold enough for the leaves to get their beautiful colors, but not so cold that they freeze of the trees. What I do like about these cold days are the cozy evenings at home. I wanted to show you pictures of my room for some time now, but I only had pictures in daylight. For now it seemed more fitting to show you pictures of my room in the evening. I love to make it cozy: to burn candles, decorate my room with little lights, drink tea and read a good book or watch a movie under a blanket. That is a short summary of a cozy night with me ;) What do you think of my room? And what do you like to do on a cozy night? 
It was a bit tricky to take photo's in the evening so the quality is a little crappy. Sorry about that ;) 

Follow

9 opmerkingen

 1. Wat heerlijk om zo 's avonds weg te kruipen... heerlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er inderdaad heel knus uit! Van die lampjes kunnen zoveel doen voor de sfeer. Een tijdje terug had ik ook standaard kerstlampjes hangen, maar ik heb ze er weer afgehaald. Geen idee waarom eigenlijk:-p Wat ikzelf cozy vind? Inderdaad van dit soort lampjes, theetje of warme chocolademelk, een serie of boek erbij. Heerlijk. Het liefst nog van te voren lekker uitgebreid douchen met scrub en maskers en al, bed verschonen, schone pyjama aan en dan onder de dekens kruipen. Iets beters bestaat er niet<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh jaa in een schoon bed is het nog fijner <3 dan ruiken de lakens zo fris en alles voelt dan nieuw haha. Misschien heb je je lampjes eraf gehaald vanwege de zomer? ik had mijn lampjes wel hangen maar bijna niet aan omdat het toch tot laat licht was :) Maar nu staan ze altijd aan (als ik niet op werk ben haha)

   Verwijderen
 3. Dit is echt om blij van te worden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt gezellig uit!
  En volgens mij heb ik dezelfde waxbrander ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat zou kunnen :D Volgens mij komt ie van de Xenos haha, ik brandt er Scentchips in, die ruiken zooo lekker <3

   Verwijderen
 5. Super schattige kamer heb je :D Zo leuk met die lampjes ^^ Ik moet ook weer lampjes kopen ^_^ En aww die hello kitty pillow is cute. Voor mij is een cozy avond: kaarsje aan, kachel aan, thee erbij en lekker series kijken ^^

  ❤ Sann | www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ^^ dat Hello Kitty kussen komt uit Japan, die moest gewoon mee naar huis haha.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!