White And Mint For A Summery Look

Weekenddd!! Ik keek hier al de hele week naar uit! Ook al moet ik veel leren voor tentamens, het is toch fijn om in Haarlem te zijn bij familie en mijn vriend. Vanavond gaan we bbq'en en nog even van de warmte genieten want vanaf morgen wordt het weer minder mooi. Ik snap niet waarom het nou niet gewoon rond de 24 graden kan blijven. Nu sleep ik steeds met lange broeken en jassen tussen Maastricht en Haarlem omdat ik gewoon nooit zeker weet wat voor weer het wordt. Soms gaat dat wel eens mis, zoals vandaag bijvoorbeeld. Ik kwam er net achter dat ik mijn jas ben vergeten. Dat was helemaal niet nodig geweest als het gewoon het hele weekend mooi weer zou blijven ;)  

Toen ik deze foto's woensdag ochtend maakte had ik nooit kunnen voorspellen dat ik rond de middag een bloedneus zou krijgen. Mijn mint kleurige broek en witte blouse waren hier helaas de dupe van. Vol afschuw keek ik naar de druppel die op mijn broek uiteen spatte. Het gebeurde uit het niets en ik had niet eens de tijd om mijn hand voor mijn neus te houden. 'Neeee! Mijn broek!' riep ik half in paniek. Gelukkig schoot de kantine juffrouw mij te hulp, en met zeep en warm water kregen we de meeste vlekken er uit. Na schooltijd had ik meteen een was gedraaid en nu zie je niks meer van het bloed dat op mijn kleren was gevallen. Luckyy!~ Wat vinden jullie verder van deze look? :) 


Weekenndd!! I have been looking forward to this all week haha! Even though I have to study for exams it is still nice to be with family and my boyfriend. This evening we are going to BBQ and enjoy the hot weather because tomorrow it will be colder and rainy again... Why can't the weather just be constantly nice. Now I have to drag my jeans and jackets from Haarlem to Maastricht and it was only a matter of time before I would forget something. Like today, I forgot my summer jacket. So tomorrow I'll just have to wear a warm cardigan and hope that it won't rain to much when going out :P

When I took these pictures on Wednesday I could never imagine that I would get a nose bleed later that day. My mint colored jeans and white blouse were the unfortunate victims of this matter. I was so shocked when the first drop of blood fell on my jeans. It just happend without a sign! It was probably because of the warmth because more people seemed to have a nosebleed these past 2 days. Luckily the lunch lady offered to help me and with some hot water and soap we got most stains out of my clothes. I washed them immediately when I got home and all the stains vannished. Luckyy!~ What do you guys think of this look?
Top: New Yorker
Jeans: Sting
Jacket: borrowed from my mom
Earrings: Beadle

Follow

6 opmerkingen

 1. Leukk die lichte kleuren! Gelukkig dat je er niets meer van ziet :))

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) en jaa idd! Anders had ik die broek meteen weg kunnen gooien en dat zou zonde zijn geweest.

   Verwijderen
 2. omg poor you precies dan een bloedneus! maar je outfit is wel echt cute! je schoentjes zijn ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee Robin ^^ Jaa het kwam waarschijnlijk door de warmte en omdat ik ook verkouden was haha~

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!