Outfit Recap May: What's Your Favourite?

RetroSonja heeft elke maand een overzicht op haar blog van de outfits die ze die maand heeft gedragen. Uit deze outfits kunnen mensen dan kiezen welke ze het leukste vinden en daar op stemmen. Ik vind dit zo'n leuk idee dat ik het ook graag op mijn blog wil uitvoeren. Ik wil echter niet dat mensen denken dat ik het idee steel van Sonja en dat ik ga doen alsof ik het bedacht heb. Ik zal elke keer als ik een outfit-recap post maak haar blog linken en aangeven dat het haar originele idee is :) 
De eerste outfit-recap post gaat over de maand; mei. Daarin heb ik de volgende 5 outfits gedragen. Welke vind jij het leukste? Je kunt onderaan deze post de pol invullen. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten! 

RetroSonja has every month a throwback of the outfits that she wore that month. From these outfits people can choose which they like best and vote on that look. I really like this idea of her and decided to also try it on my own blog. However, I don't want you guys to think that I stole Sonja's idea and that I'll pretend that it's my own idea. That's why every time I will post an outfit-recap article, I will link Sonja's blog and mention that it's her original idea :)
The first outfit-recap article is about the outfits of May. During that month I wore the following outfits. Which one do you like best? You can vote below. I'm really wondering which outfits you liked! 
 1. Earth colors
 2. My Coachella x H&M dress
 3. It's in the details
 4. Can never go wrong with stripes
5. It's all about the basics


Which outfit is your favourite?
1. Earth colors
2. My Coachella x H&M dress
3. It's in the details
4. Can never go wrong with stripes
5. All about the basics


Poll Maker


Follow

5 opmerkingen

 1. Ik vind 'Can never go wrong with stripes' suuuuper leuk! De andere outfits trouwens ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Ik denk dat dat persoonlijk ook mijn favoriet is ;)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. ik hou erg van details, het moet bij mij altijd kloppen, vandaar mijn keuze. Daarna 4 en 2 :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!