Happy New Hair!

 Al een tijdje spookte het idee om mijn haar te knippen door mijn hoofd. Doordat ik mijn haar in Japan had laten bleken was het grootste gedeelte (het licht blonde deel) in slechte conditie. Elke keer als ik mijn haar kamde kwam er een hele bos haar mee en het voelde ook beschadigd aan. Ik was er een beetje klaar mee en ook wel weer eens toe aan wat nieuws. Dit weekend nam ik dus de beslissing om het te laten knippen. 
Mijn nichtje kwam naar Maastricht en zij is kapster. Na een tijdje op Pinterest rond gekeken te hebben kwamen we uit bij het kapsel met een lange bob. Daar heb ik uiteindelijk ook voor gekozen. Ik was best zenuwachtig toen het geknipt werd want ik had in 4 jaar niet meer mijn haar kort gehad. En bovendien; als het eraf is dan is het er ook echt af. Maar het was echt nodig en ik was er klaar voor :) 
Zo is het uiteindelijk geworden. Het is echt wennen met kammen en soms schrik ik nog even als ik in de spiegel kijk, maar het voelt zo licht en fijn :) Ik kreeg ook veel leuke complimentjes vandaag op school. 
Voor nu heb ik alleen deze foto's maar ik ga deze week weer outfit foto's maken en dan krijgen jullie een beter beeld van mijn nieuwe kapsel. Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik ben heel benieuwd! :D


My Merry Morning

12 opmerkingen

 1. Spannend, ik wit het van voren zien :) Van de zijkant vind ik het super mooi!! Hoe vond Maikel het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Bij de volgende blogpost (die morgen online komt) zal ik een foto van mijn haar van voren laten zien :) Maikel vind het ook leuk!

   Verwijderen
 2. Wow Eef wat kort ! Ik vloog gelijk naar je fb voor wat voorkant-shots hihi, ziet er goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi zeg. Ik vind het er heel mooi en fris uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow kort haar staat je super goed. Ik liet vroeger mijn haar ook blonderen maar dit is echt duidelijk voor je haar.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Jaa als je echt je haar gaat bleken dan beschadig je het enorm. Maar als je af en toe wat tinten lichter verft dan kan dat geen kwaad ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!