My Favs From The SALE

Uitverkoop is leuk! Tijdens de uitverkoop kunnen we namelijk de dingen die eerst buiten ons budget zouden vallen, ons ineens wel veroorloven. Ik heb zelf tot nu toe voornamelijk bij de uitverkoop van de Bijenkorf gekeken en daar zaten toch zeker wel een aantal leuke koopjes tussen die ik graag met jullie wil delen. De uitverkoop duurt nog t/m 8 juli dus er is nog genoeg tijd om wat leuks te scoren. Ik heb gisteren ook iets gekocht in de uitverkoop wat ik me eerst niet kon veroorloven, hihi, maar daarover later meer ;) Hebben jullie al wat leuks gekocht in de uitverkoop? 

Sale is fun! Because during the sale, the things that we actually cannot afford suddenly become afforable. I have mostly been to the Beijnkorf since the sale has started here in The Netherlands. There I have seen some pretty cute things that I would like to share with you. I also bought something myself from the sale that I first couldn't really afford hihi! But more about that later~ Have you bought anything from the sale yet? Sale Favs!
Links to the sale: Ik was eerst niet zo heel goed bekend met Ted Baker maar wauw wat een leuke jurkjes heeft dit merk! Ik ga dit merk ook zeker in de gaten houden tijdens de komende sales :) Echt een leuke ontdekking~

I was not really familiar with Ted Baker yet, but wow! What a cute clothes has this brand. I will defenitely keep my eye on it this sale and the next :) Such a nice discovery~ 

Follow

2 opmerkingen

  1. Bedankt! Ik ga eens een kijkje nemen. Ted Baker vond ik altijd een beetje prijzig, misschien zitten er nu wel leuke betaalbare items bij de sale! Liefs, Roxanne/ Peachlife

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan :) Ik vind normaal Ted Baker ook een prijzig. Vooral 35 euro voor een toilettas bijvoorbeeld. Maar nu in de Sale met alles 30% en 50% komen er vaak toch nog leuke prijsjes uit ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!