My First Ted Baker Purchase

De SALE is al een aantal dagen in volle gang en ook ik kon er niet aan ontkomen en bracht een bezoekje aan de Bijenkorf. Daar heeft bijna elk merk kortingen tot 50% en tjaa, dan kan het nooit kwaad om eventjes te gaan kijken toch? :)
Bij binnenkomst wordt ik overladen met tasjes van Michael Kors. Zo mooi! Zo leuk! Maar zelfs in de SALE nog iets te hoog gegrepen voor mijn huidige bankrekening. Na zo'n 10 minuten kwijlen over deze perfecte tassen besluit ik een etage hoger te gaan kijken. Daar is de stand van Ted Baker, met boven de uitverkoop tafel een groot bord waar 50% korting op staat. Ik (snel)wandel er heen en laat mijn blik over het aanbod op de tafel glijden. Mijn oog blijft hangen op een tasje, verstopt tussen alle kortingstickers had ik dit schatje bijna over het hoofd gezien. Snel gris ik het tussen de stapel vandaan. Het is zo schattig, zo uniek en bovendien 30% afgeprijsd. Meteen ga ik mijn bankrekening na om te kijken of het aanschaffen van dit tasje een optie is. Hmmm, niet helemaal waar ik op gehoopt had. Dan bedenk ik me ineens dat ik in mijn kamer een spaarpotje heb staan waarin ik mijn fooi bewaar. Daar zit sowieso genoeg in! Maar is het wel verstandig om het hieraan uit te geven? Je weet immers maar nooi-, NEE! Niet zo denken! Dit is fooi waar je zelf hard voor hebt gewerkt, waarvan je vanaf het begin al zei dat je het aan wat moois zou besteden. Iets wat je niet zomaar van je rekening kan betalen. Het mag, het is okee. Ik glimlach, mijn wangen gloeien. Dit tasje laat ik niet meer los~

The SALE has already started a few days ago and I just had to pay a visit to the Bijenkorf. The Bijenkorf has all sorts of designer brands now with discounts up to 50%! 
When walking into the store I'm welcomed by many cute Michael Kors bags. So pretty, so nice! But even in the SALE a bit to expensive for my current bankaccount. I decide to go to the next floor. There is the Ted Baker stand with next to the discount table a big sign with 50% written on it. I walk (fast) to the stand and take a look at the things layed out. Suddenly I discover a small bag, hidden under all the other sale items I almost didn't see this cutie. I quickely grab it from the table. It's so cute, so unique, and now with 30% discount! Immediatly I grab my phone and check my bankaccount, hmmm not really what I hoped for. But then I remember the small box in my room with the saved tips I earned at work. I certainly do have enough money in there! But is it wise to spend it on this bag? I mean, you never know what can happe-, NO! I won't let myself think like that now! I worked hard for this money and I have always said that I would spend it on something nice that I can not just buy from the money on my backaccount. It's okay, you earned it. I smile, my cheeks glow. I won't let go of this bag anymore~

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
What do you think of my purchases? 

// Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar Amsterdam voor de diploma uitreiking. Het leek me handig om een keertje vooruit te schrijven aangezien ik dit weekend (na het event in Amsterdam) in een huisje zit zonder Wifi. Jepp, je leest het goed; geen wifi, haha! Dat betekend dus dat ik voor 2 Ć  3 dagen voor een groot gedeelte ben afgesloten van social media. Een social media detox eigenlijk haha! Nu klinkt het net alsof ik super verslaafd ben (lol), maar ik vind het eigenlijk wel lekker voor nu. Dan kan ik me tenminste goed concentreren op het leren, zonder afleiding van blogs, Facebook en dat soort dingen. Als ik echter ergens een Wifi spot vind dan zal ik natuurlijk wel even een Instagram foto plaatsen, maar meer niet ;) Jullie kunnen me op Instagram vinden onder: @evacardol. Fijn weekend allemaal!~

// When you guys read this I'm probably on my way to Amsterdam for the graduation ceremony of my friend. I thought it was a good idea to write ahead for once since this weekend I will stay at a summer cottage without Wifi. Yess, you just read it correctly; no Wifi! Haha! That means that I won't be able to blog or check FB or whatever for 2 or 3 days. A social media detox I would say. Now it sounds like I'm really addicted to social media haha! But yes, I do check Instagram and blogs a lot and at the moment it's really interfering with my study. So no Wifi for a few days will be good for me. But in case I may find a Wifi spot somewhere I will certainly post something on Instagram ;) You can follow me here: @evacardol. Have a nice weekend !~

Follow

13 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!