Can't Get Enough Of These Flowers

 Ondanks dat de examens pas net begonnen zijn ben ik nu al moe en gestrest. Ik heb teveel afspraken gemaakt terwijl ik eigenlijk alleen maar moet focussen op studeren. Ik heb namelijk volgende week een herkansing en als ik die niet haal mag ik misschien niet op werkstage en dat wil ik natuurlijk voorkomen. Ik heb het dus allemaal weer lekker gepland haha! Maar ja, niks aan te doen. Ik ga maar gewoon zoveel mogelijk studeren tussendoor en genieten van de afspraken die ik gemaakt heb :) Een van die afspraken is de slagingsceremonie van een vriendin die is afgestudeerd aan de Amfi (mode/design school in Amsterdam). Het schijnt bijzonder te worden met modeshows van de afgestudeerden, dus ik ben heel benieuwd. Ik heb al speciaal een outfit bedacht en daar ga natuurlijk over gaan bloggen ;)
Om verder deze dag wat op te vrolijken (noemen ze dit weer nou zomers!?) en even een pauze te nemen van het leren, post ik deze outfit foto's van vorige week. De zon scheen toen volop en ik kon het niet laten om toch weer foto's te maken bij de witte bloemen, hihi. Op mijn jurkje staan immers ook bloemen dus het paste goed bij elkaar. Eigenlijk is het jurkje mij net iets te kort dus ik draag er een korte broek onder, dat voelt net wat fijner :)  Wat vinden jullie van deze outfit? 

  Exams have only just started and I'm already tired and stressed out. I have planned to many fun things for this weekend and therefore I have almost no time to study (while that is really necesarry given the fact that I have a resit and still 5 other tests coming up). But well, there's not much I can do about it. I will have to try and balance things out nicely so that I won't fail for the exams and still have a good time during the plans for this weekend. One of those plans is a graduation ceremony of a friend. She graduated from a fashion and design school in Amsterdam. I have already decided what to wear and of course I'll blog about that ;) 
Furthermore the weather here really sucks at the moment, it's been raining for 2 days now. So I took a pause from studying and decided to brighten up the mood by posting these summery outfit pictures. I took them last week when the weather was perfect and I just couldn't resist to shoot near to beautiful flowers again. The dress also has flowers on it so it even matched haha! The dress is actualy a bit too short for my like so I wore shorts underneath, that gives just it a bit more comfortable feeling. What do you think of this outfit?
Denim jacket: Borrowed from my mom
Dress: LizLisa
Sandels: Van Haren
Bag: Liz Lisa

Follow

4 opmerkingen

 1. Wat zie je er leuk uit Eva, love the dress!
  Succes met de herkansing! :( Altijd balen als ze dat soort dingen ervan af laten hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn ^^
   En jaa ik vind het ook spannend en balen... Hopen dat ik hem gewoon haal nu~

   Verwijderen
 2. Wat een leuke, zomerse outfit! Ik duim voor jouw herkansing!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!