Touch Of Pink

Scarf: Ingni | Coat: H&M | Bag: Altrose | Boots: Mysty Woman

Deze jas van de H&M heb ik al 2 jaar en nog steeds draag ik hem graag. Zeker nu het wat minder koud is in de ochtenden kan ik hem vaak aan. Mijn outfit vandaag was donker en ik vind het leuk om dan mijn roze tas erbij te dragen voor een contrast effect :) 
Maandag is altijd de drukste dag van de week omdat ik dan van kwart voor 9 tot kwart over 5 op school zit, maar vandaag had ik er geen moeite mee. De zon scheen en ik heb voor het eerst sinds maanden zonder vest in de kantine gezeten. En morgen wordt het zelfs 17 graden ! Heerlijk~


Hoe was jullie start van de week? :)


My Merry Morning

4 opmerkingen

 1. Wat een super mooie tas, waar is hij van?
  Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! Ik heb hem gekocht in Tokio, Japan. Daar in het warenhuis Shibuya109 in de wijk Shibuya hadden ze super veel leuke tassen en deze heb ik uiteindelijk mee naar huis genomen :)

   Verwijderen
 2. 17 graden, hurray! :D en heb je die tas in Japan gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hurray indeed! Heb zo heerlijk in het zonnetje gezeten vandaag :D jij ook??
   De tas komt inderdaad uit Japan, uit het Shibuya109 warenhuis in de wijk Shibuya :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!