Grey Like The Weather

Cardigan: Forever21 | Shirt: Vogue Nederland | Skirt: H&M | Boots: Mysty Woman

Het is de laatste dagen zo grijs en regenachtig, en zoals je kunt zien beïnvloed dat ook mijn kleding kleur keuze. Ik kijk elke dag meer uit naar de lente. Misschien dat ik binnenkort wel een lente inspiratie collage maak :) Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen op dit moment... Ik begin het druk te krijgen op school (veel projecten en presentaties) en morgen heb ik mijn proefdag bij restaurant Kobe. Ik hoop maar dat ik genoeg tijd blijf houden om te bloggen. En anders maak ik tijd haha, want ik vind bloggen veel te leuk om niet te doen ;) 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

My Merry Morning

11 opmerkingen

 1. dat shirtje is zo leuk! ik hou echt van dit soort kleding XD black, grey & white = perfect. staat je heel leuk :) SUCCES MORGEN <333

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah super leuk, grijs is een van mijn favoriete kleuren voor kleding ^^ Ik heb zoveel grijs haha! Succes met je proefdag bij Kobe, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf juist maar heel weinig grijs, vrijwel alleen dit shirt haha! En dankjee :) Ik ga mijn best doen vandaag bij Kobe~

   Verwijderen
 3. Ja dat Nederlandse weer he...

  Ik zou er zelf een kleurrijk vestje of accessoire bij hebben gedaan. Maar ik ben dan ook geen fan van helemaal donker kleden ;)

  En ik vind jouw haar echt mooi! Echt een mooie kleur aan de onderkant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :)
   Ik ben persoonlijk ook meer fan van kleur in mijn kleding (al is het in de winter voornamelijk wit en bordeau rood/donker blauw), maar zeker nu de lente eraan komt kijk ik weer uit naar de kleurige kleding!

   Verwijderen
 4. Ik ben de laatste tijd ook van de donkere kleding :P ik vind je shirtje wel echt of, heerlijk simpel maar wel onwijs leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa bij dit weer past ook donkere kleding haha~ Dankje, het is een shirtje die ik bij het Nederlandse Vogue nummer van augustus heb gekregen :)

   Verwijderen
 5. Aaaw, ben je weer terug in Nederland mag je weer heel veel gaan doen voor je opleiding haha ><
  Je laarsjes zijn zo leuk zeg! Ik kan ook niet wachten tot het weer lente wordt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa daar was ik al op voorbereid :P Maar gelukkig zijn er nog vakanties haha~
   En dankjee~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!