My Weekend In Pictures

 Afgelopen weekend had ik voor het eerst dit jaar echt een lente gevoel. De zon scheen volop en daarom zijn we zaterdag middag even bij de boerderij langs gegaan om bij de pasgeboren lammetjes gaan kijken. Echt zo schattig om te zien! 
 Mooie bloemen in de kas
 Maikel bij de lammetjes :)
Overal langs de wegen zie je op dit moment krokusjes 
 Ik kreeg deze doos met Merci van iemand van de boerderij. Ze had haar telefoon in de wc laten vallen en omdat ik mijn Iphone 4 nu niet meer gebruik, mocht ze hem van mij hebben :) 
 Gisteren (zondag) kwam ik aan in een zonovergoten Maastricht. Het was maar liefst 18 graden in de zon, heerlijk! Met mijn huisgenootjes heb ik lekker geborreld met het raam wijd open. Dat gaan we zeker vaker doen deze lente/zomer~
 Chips & rosĆ©, yum

Hebben jullie ook een lekker weekend gehad?


My Merry Morning

9 opmerkingen

 1. ah zo lief die Merci's! maar ook een heel lief gebaar van jou ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is mijn reactie nu helemaal niet opgeslagen? Misschien krijg je mijn reactie nu twee keer :P Ik vind het onwijs lief van je dat je je telefoon aan die mevrouw hebt gegeven. Daar zal zij ook heel blij mee zijn. En die krokussen, laat de lente maar beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je reactie staat er 1x dus ik denk dat hij eerst niet was gepubliceerd :)
   Jaa ik vond het zo sneu, ze had haar telefoon pas 2 weken en als je hem dan per ongeluk in de wc laat vallen dan baal je zo erg. Ik zou het zelf ook heel erg waarderen als iemand mij dan zou helpen :)

   Verwijderen
 3. Het is lang geleden dat ik bij een kinderboederij ben geweest maar als ik dat zo zie, wil ik er wel weer eens snel heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa zeker een aanrader, vooral als er net jongen zijn geboren. Dat is zo schattig om te zien !

   Verwijderen
 4. Ik ben al heel lang niet meer naar een kinderboerderij geweest en vind het eigenlijk ook een beetje eng wanneer die beesten op mij afkomen lopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa als het bijvoorbeeld om paarden gaat of andere grote beesten dan vind ik het ook een beetje eng ;) maar deze lammetjes waren erg schattig~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!