Food And Shopping @ Eindhoven

Zoals ik in mijn vorige post al beschreef; afgelopen zaterdag ben ik met mijn huisgenoot naar Eindhoven gereisd om daar te shoppen bij de Primark en gezellig te lunchen. Bij aankomst op het station besloten we eerst eventjes op te warmen bij de Starbucks :) Ze hebben nieuwe smaken voor de latte macchiato! Ik koos voor de 'Maple macchiato'. Het is meer een herfst koffie naar mijn idee maar wel erg lekker~
Daarna snel door naar de Primark om te shoppen. We hebben meer dan 2 uur rondgelopen en uiteindelijk zijn we allebei goed geslaagd. Dit is één van de shirtjes die ik mee naar huis heb genomen :) Kreeg meteen een zomers gevoel toen ik hem aanhad~
Blij met mijn aankopen haha!
We hadden niet meer de tijd helaas om uitgebreid te gaan lunchen dus besloten we bij de HEMA een broodje te eten. Niet te duur en toch lekker goed belegd :) Maron nam de hamburger en ik een broodje met zalm en kruidenkaas, yam! 
Aanvallennn xD

Het was heerlijk om voor een keer in Maastricht te blijven in het weekend. Dit weekend reis ik weer naar Haarlem en er staan alweer wat leuke afspraken op de planning. Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?? 


My Merry Morning

2 opmerkingen

  1. Leuke foto's! Ziet er gezelliig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je in Eindhoven bent gaan shoppen en dat je goed geslaagd bent bij de Primark. Die croptop staat je idd erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!