Nominated For The Liebster Award (Again!?)

Ja, je hebt het goed gelezen, ik ben voor de 2e keer genomineerd voor de Liebster Award. Zo leuk! De eerste keer werd ik genomineerd door Claudia en nu ben ik genomineerd door Jinn. Ik vind het altijd leuk om vragen te beantwoorden en aan het einde van deze post zal ik ook weer 3 bloggers nomineren voor deze award. Lees je mee naar mijn antwoorden op de vragen?

1. Wat is je favoriete dag van de week?
Oei, meteen al een lastige vraag haha! Ik heb niet echt een favoriete dag eigenlijk. Het ligt er heel erg aan of ik een lange schooldag heb of, of er leuke dingen op het programma staan. De laatste tijd vind ik dinsdag een prettige dag in de week. Dan heb ik maar tot 1 uur school en kan ik daarna lekker zelf mijn tijd indelen, dat komt de rest van de week weinig voor de laatste tijd. 

2. Als je de jackpot zou winnen, wat is het eerste dat je zou kopen?
Ik denk dat ik een reis naar New York zou boeken. Lekker eerste klas ernaartoe vliegen om vervolgens te shoppen en te verblijven in een mooi hotel vlak bij Central Park. 

3. Wat zijn je favoriete en meest gebruikte apps op je telefoon?
Instagram, Pinterest, Candy Crush en Facebook. 

4. Als je mee mocht doen met een televisieprogramma, welke zou dat dan zijn?
Postcode loterij miljoenen jacht. Het lijkt me echt leuk om mee te doen met de quizzen en dan de spanning te voelen als je een koffer met geld kiest, haha!

5. Met welke beroemdheid zou je graag een meet&greet willen?
Dave Roelvink, hahaha nee grapje! Ik vind de reality serie 'de Roelvinkjes' wel erg grappig maar een meet&greet gaat een beetje ver ;) Ik zou het heel tof vinden om een meet&greet te hebben met Candice Swanepoel of Miranda Kerr. Zij inspireren mij om gezond te blijven eten, te sporten en hard te werken voor wat ik graag wil bereiken. 
Sources: 12 
6. Wat is je favoriete ongezonde snack?
Een chocolade muffin, of een chocolade lava cakeje. Jumm! 

7. Stel je krijgt een VVV cadeaubon, bij welke winkel geef jij die uit?
Hmmm, ik denk dat ik bij een kleding winkel zoals Mango zou shoppen, of ik zou er een mooie nagellak van Chanel van halen, of de parfum Daisy van Marc Jacobs ;) Zoveel keuze haha~

8. Wat vind je het vreselijkste klusje om te doen?
Afwassen. Hier in het studentenhuis waar ik woon hebben we geen vaatwasser en ik vind het zo'n tijdverspilling om na het eten af te wassen en af te drogen. Ik zou dan veel liever die tijd gebruiken om alvast verder te werken aan school. Maja, ik kan nou eenmaal niet van vieze borden eten ;) 

9. Wat was het eerste wat je dacht toen je vanochtend opstond?
'De zon schijnt, wat heerlijk!' 

10. Welk warme drankje bestel jij op een koude winterdag: koffie, thee of warme chocomel?
Warme Latte Macchiato en warme chocomel zijn echt de lekkerste drankjes om te bestellen op een koude winterdag :)

11. Wat is het laatste wat je kocht?
Deze prachtige rok van Choies :D Ik kan niet wachten om er outfits mee te maken!

_________________________________________________________________________________
Ik nomineer hierbij de volgende bloggers:
 • Robin van Tennojuin. Ze blogt over haar dagelijks leven en af en toe doet ze een beauty review. Ze is daarnaast ook helemaal gek van Parijs en maakt erg mooie foto's. Haar blog is niet klein maar toch vind ik het leuk om haar te nomineren omdat ze pas helemaal opnieuw is begonnen met haar blog, en ik ben benieuwd naar de antwoorden op mijn vragen :)
 • Diana van eiland-meisje. Diana woont op Curacao en blogt over haar leven daar. Daarnaast schrijft ze ook over lekker eten, fitness motivatie en geeft ze af en toe blog tips. 
 • Cherry van kickstartyourhealth. Cherry is natuurvoedingsadviseur en blogt dan ook over de healthy lifestyle. Ze post voornamelijk heerlijke gezonde recepten en doet af en toe een review over een bepaald voedingsproduct. 
De 11 vragen die ik voor jullie heb bedacht zijn:
1. Had je goede voornemens voor 2015? En zo ja, hoe gaat het daar nu mee?
2. Wat is je favoriete tijdschrift en waarom?
3. Als de banen voor het oprapen lagen, welk beroep zou je dan het liefste uitvoeren?
4. Wat is je favoriete (web) winkel?
5. Wat is op dit moment het meest gedraaide nummer op je Ipod?
6. Ben je meer een ochtend mens of een nacht uil?
7. Waar bestaat jou perfecte ontbijtje uit?
8. Als je een vakantiebestemming moest kiezen, waar zou je dan het liefste heengaan?
9. Wat was je geluksmomentje (mooie ervaring) van afgelopen week?
10. Welke taal zou je altijd nog eens goed willen beheersen?
11. Waaruit bestaat jou favoriete workout? 

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :)


My Merry Morning

4 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd! Leuk dat je voor de tweede keer genomineerd bent! =) Ik heb ook een hekel aan afwassen dus dat hebben we gemeen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Haha jaa en ik denk dat we niet de enige zijn!

   Verwijderen
 2. aaah ty for tagging!! <3 je nieuwe rok is mooooi *_* en afwassen is bah XD ik hou van eten maar restjes eten op borden en zo vind ik groooossssss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan ^^ ben benieuwd naar je antwoorden!
   haha nog iemand die niet van afwassen houdt, grappig ~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!