Wish I Could Afford...

Wish I could afford


Dat ik deze maand niet meer van plan ben om te shoppen, betekend niet dat ik niet van mooie dingen droom ;) Dit zijn een aantal dingen die ik heel graag zou willen hebben maar die op dit moment buiten mijn budget vallen. Als ik later een goeie baan heb en ik ontvang mijn eerste salaris, dan ga ik mijzelf trakteren op iets moois zoals de YSL handtas of een mooi armbandje van Tiffany & Co (die met het lieveheersbeestje is zo schattig!)

Mijn abonnement voor mijn Iphone4 is een half jaar geleden afgelopen en straks in februari ben ik van plan om voor een Iphone5 met abonnement te kijken. Het zou leuk zijn als ik er dan een mooi tasje bij kan kopen. MiuMiu heeft hele leuke telefoon tasjes, alleen kon ik die niet vinden op Polyvore dus heb ik deze portmonee even als voorbeeld gekozen (die eigenlijk ook wel heel erg leuk is, haha!) I want it all! :P


Heb jij een item(s) waarvan je droomt het ooit te kunnen aanschaffen? :)

  

3 opmerkingen

  1. oee die horloge wil ik ook maar dan in zwart met goud! die van zwart met goud is de prijs nog redelijk. Nog steeds duur maar kan altijd erger haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die YSL tasje is erg mooi! Leuke inspiratie meid! :) Liefs, Roxanne/ Peachlife

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die armbandjes zijn inderdaad super cute. X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!