My First Ski Trip!

Op 28 december was het eindelijk zover! Ik ging voor het eerst in mijn leven skiën :D Ik was wel een beetje zenuwachtig omdat ik bijna de enige was die het nog nooit gedaan had. We zouden ook geen les krijgen dus het was nog maar afwachten of het skiën zelf me wel ging lukken. We vertrokken s'morgens vroeg naar het ski gebied vlak bij Matsumoto, wat gelukkig maar anderhalf uur rijden was. Eenmaal aangekomen zijn we ons meteen gaan omkleden. Ik voelde me zo cool toen ik mijn ski-pak aan had haha! Mijn ski-pak was fel roze, met een druk geprinte jas. Kun je me vinden op de foto hierboven? ;) 
 Op naar de piste 
 Met Rachelle, ready to go!
 Er lag overal zoveel sneeuw! Ik bleef me erover verbazen haha~
 En super lange ijspegels :O
 Met lisan en Lizanne.
Lisan en ik hadden bijna hetzelfde ski-pak. Iedereen kon ons duidelijk herkennen tussen alle mensen, heel handig haha!
 Het uitzicht was prachtig. Ik ging soms gewoon even in de sneeuw zitten om te genieten van de mooie omgeving. 
Ik kreeg tips om te leren skiën en na een paar keer goed oefenen ben ik toch nog van een grote berg af gegaan. Ik was super bang en elke keer als ik het gevoel had dat ik te hard ging, gilde ik alles bij elkaar haha! Mijn vrienden deden ongeveer en kwartier erover om de berg af te gaan en ik 3 kwartier. Ik ging dus super langzaam, maar het was wel heel gaaf om te doen en ik ben trots op mezelf dat ik de berg af gegaan ben ;) 
 Warme chocmelk drinken in de sneeuw hoorde er natuurlijk ook bij :)
 En terwijl we onze chocomelk dronken genoten we van de zonsondergang op de piste
 Toen we terug kwamen bij het hotel stond er een heerlijke maaltijd voor ons klaar :D 
S'avonds hebben we nog met een klein groepje Uno gespeeld, maar iedereen was zo moe van het skiën dat we allemaal rond half 11 al in ons bed lagen. De volgende dag hadden we in de ochtend nog even tijd om te skiën en daarna zijn we terug naar Matsumoto gegaan. Ik ben blij dat ik met deze ski-trip mee ben gegaan :) Weer een leuke ervaring rijker~ Wat vind jij van skiën? 
7 opmerkingen

 1. Wat een leuke post! Haha, leuk ski-pak,zo val je ieder geval wel op ;) Er ligt idd heel veel sneeuw zeg, ik zou niet onder die lange ijspegels durven te lopen.. Goed dat je van de grote berg af bent geweest ook al deed je er iets langer over. Safety first!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! :D
   Haha nee ik zou ook niet in de buurt komen van die ijspegels. Ze waren overdag namelijk aan het smelten en dan viel er soms random eentje naar beneden :P

   Verwijderen
 2. wat leuk om dit te lezen! ik heb nog nooit op wintersport geweest maar lijkt me erg leuk om eens te doen al lijkt het ski'en wel een beetje eng
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjee :) dit was ook mijn eerste keer wintersport en ik vond het skiën best wel eng haha. Maar het geeft wel een gevoel van overwinning als je een berg af bent gegaan ;)

   Verwijderen
 3. je ski outfit is zo cuuute! en dat eten yum *_* ik hou niet van wintersport maar sneeuw is wel nice <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De sneeuw was zoooo mooi en fijn! Je kon er gewoon in gaan liggen en dankzij het ski-pak werd je ook niet nat :D

   Verwijderen
  2. dat is zo cool!! :D we hebben het hier een dag gehad (zal je wel gezien hebben op social media lol) maar verder niet ><

   en shoppen lijkt me super leuk!! :D moeten we zeker doen~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!