My (Belated) Christmas Presents

Maikel stuurde mij half december een heel lief kerstpakket waar ook een aantal van zijn familieleden cadeautjes in hadden gedaan. Ik was zo enthousiast toen ik hoorde dat het pakketje onderweg was. Helaas heeft het een week bij de douane gelegen en kwam het niet meer op tijd aan voor kerst. Op 29 december vertelde Maikel dat het pakket door de douane was en toen op 30 december de bel ging rende ik naar de voordeur. Ondanks dat het al 30 december was voelde het als kerst :D In het pakket zat het volgende: 
 Kerstkaarten en een foto met de hele familie :)
 Een armbandje dat perfect past bij mijn Tiffany armbandje 
 Tijdschriften, het is zolang geleden dat ik Nederlandse tijdschriften heb gelezen. Heerlijk vermaak voor de vrije dagen 
Kerst M&M's, een chocolade letter en zoute drop! Mmmm, aan de M&M's ben ik al begonnen zoals jullie kunnen zien haha. Ook kreeg ik een pen met mijn naam erop. En toen ik de doos open maakte lag de roos op een wit dek van watten. Echt heel leuk gedaan :)
Deze knuffeltjes zijn zo schattig haha! 

Er zat ook nog een kraslot in maar die heb ik al open gekrast haha! Ik kon hem niet laten liggen. Helaas niks gewonnen maar het krassen op zich is altijd al leuk om te doen. Ik ben zo blij met alle cadeautjes en kaarten! Echt super lief en het gaf me een kerstgevoel ondanks dat het geen kerst meer was haha. Als de familie van Maikel dit leest: Dank jullie welll! <3 
8 opmerkingen

 1. Een kraslot open krassen is stiekem zo leuk! Wat vervelend dat je zo lang op je pakketje moest wachten! Nog een fijn 2015 gewenst! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal de bedankjes overbrengen Eva. Gelukkig toch nog gearriveerd in 2014. Wij hadden de jaarlijkse krasloten van opa en oma op 2e kerstdag open gekrast. Maryse had 10 euro en Jeffrey 100 :). Wij dachten de hoofdprijs zit in jouw pakket......:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, maar eigenlijk was het pakket zelf al de hoofdprijs voor mij hahaha xD woowww 100 euro! dat is een goeie vangst!

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat ze dit voor je hebben gedaan! Ik voel een beetje een all you need is love momentje =)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa he! Ik vind die show ook altijd zo geweldig. Als mijn vriend uit het pakketje was gesprongen was het helemaal compleet geweest ;)

   Verwijderen
 4. Ah wat een leuk pakket, mooie kadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke dingen heb je gehad!! super lief :D en NLse tijdschriften zijn wel leuk maar Japanse zijn wayyy cooler

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!