What I Did On The Last Day Of 2014

31 december begon voor mij heel relaxt, ik sliep een beetje uit en maakte het jaaroverzicht voor mijn blog af. Daarna ben ik samen met Rachelle en Sophie de stad in gegaan voor een oudjaars-wandeling en om vervolgens lekker koffie te drinken bij de Starbucks. Overal in de stad hingen mooie oudjaars-versieringen.
 2015 is het jaar van de schaap, overal zag je dan ook tekeningetjes en souvenirs van schapen
Ik probeerde de nieuwe chocolate orange mocha koffie, je moet ervan houden maar ik vind hem heel lekker! Het smaakt precies als die Pims koekjes. 
Random oud gebouw tussen moderne huizen :P
Mijn outfit voor oud&nieuw
Blazer: H&M
Dress: Delyle 
Shoes: Mysty Woman
En toen was het 2015!! We hadden met zijn allen kei-hard afgeteld en de champagne dop succesvol afgeschoten. Daarna trokken we snel ons jas aan om naar buiten te gaan. In Japan doen ze helaas niet aan vuurwerk maar gaat iedereen naar de tempels om te bidden. Het was super koud en het sneeuwde, maar het was toch leuk om even een kijkje te nemen bij de tempel. 
Helaas was het feestje daarna best snel afgelopen. Veel mensen gingen om 1 uur al naar huis, echt jammer want ik ben gewend om tot 4 uur ofzo door te gaan. Dit jaar dus niet. We hebben nog even met wat mensen een kaartspel gedaan en gekletst en om half 3 was ik thuis. Mijn oud en nieuw was dus niet super, maar het was wel gezellig :) 

Hoe was jullie oud & nieuw? 
3 opmerkingen

 1. Geen vuurwerk en geen feestje!? Is dat alleen de gewoonte in de regio waar jij nu bent of is dit overal een beetje de norm?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar wat ik weet is het normaal dat er op oudjaar geen vuurwerk wordt afgestoken in Japan. In de grote steden zoals Tokio worden wel feesten gegeven in clubs en ze hebben bijv. in Shibuya een plek waar je samen met andere mensen kan aftellen. Maar verder viel het voor mij allemaal erg tegen. Veel studenten gaan ook naar familie ipv dat ze het vieren met vrienden :)

   Verwijderen
 2. Mooie foto's en die tempels zien er inderdaad mooi uit! Gaaf dat ze dat als traditie hanteren!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!