Outfit + Purikura + Today

 Top: Random store in Harajuku
Jeans: H&M
Shoes: Van haren

Dit is wat ik gisteren droeg toen ik naar de kapper ging. Ik ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe haar kleur. Ik voel me weer mens in plaats van een buitenaards wezen haha! Na de kapper hebben we weer een heerlijke crêpe gegeten (daarover komt binnenkort ook een post) en ik en Sophie hebben Purikura gemaakt. 
Dit was ondertussen alweer de 5e keer dat ik Purikura gemaakt heb en het blijft leuk. Ook worden we steeds handiger in het versieren en poseren. Ben benieuwd hoeveel Purikura ik heb gemaakt over 5 maanden haha! 


Vandaag hadden we een hele relaxte dag in het park. Het was een stuk beter weer dan gisteren en daarom wilde ik graag nog even genieten van de zon. Op Google maps vonden we een park vlak bij ons huis. Het is niet erg groot maar wel gezellig omdat er veel moeders met kinderen naartoe komen. 
 Bovenste 2 foto's gemaakt door Sophie :)
 Tijdschriften, onigiri en ijskoud water
Wat wil een mens nog meer? 
 Dit zijn trouwens onze fietsen. De rode is van mij en ik ben er zo blij mee! Alles is zoveel makkelijker te bereiken als je een fiets hebt. 
Mooie lucht toen we naar huis reden


Vrijdag beginnen we eindelijk met de introductie van school. Ik kijk er echt naar uit. Vakantie is fijn, maar ik ben er nu wel een beetje klaar mee. In Matsumoto weten we nu ook wel redelijk de weg en het is leuk om de omgeving te verkennen maar ik verlang naar een beetje routine. Wat ik van de introductie moet verwachten weet ik niet, maar het wordt vast leuk :) 


English: Above you can see the outfit which I wore yesterday. I'm still very happy with my new hair color! I feel human again instead of a weird creature haha. After I went to the hair dresser yesterday , we ate some very delicious crêpes (which I will post about later) and Sophie and I made Purikura. I've already made Purikura 5 times! But it's still fun and I'm starting to become very handy at decorating and posing haha. I wonder how Much Purikura I've made after these 5 months xD 
So today was a relax day. We went to a little park near our house. The sun was shining so nicely and I felt very relaxt and happy. Still, I look forward more and more for school to start. The summer holiday was fun but now it's time for things to get more serious again. I miss a certain routine in my life. Friday the introduction starts so only 2 more days of freedom. I don't know what to expect from the introduction but it will probably be fun :) 

2 opmerkingen

  1. ik ben best jaloers dat je er zit! mijn vriend gaat volgende week (gewoon voor vakantie) =D in ieder geval succes bij de intro vrijdag!! <3 je outfit is leuk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hier zo lang naar toe gewerkt en nu zit ik hier en vergeet ik soms dat ik er ben haha. Heel apart is dat :P Je gaat vast nog eens naar Japan, ik kan het in ieder geval echt aanraden! Ook voor vakantie :D Waar gaat je vriend heen? En dankjee :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!