Outfit: Checkmate


 Blouse: Honeys
Short: H&M
Shoes: Vans

Okee, ik had best wat meer mogen lachen om deze outfit foto's haha! Maar het is alweer zo lang geleden dat ik überhaupt outfit foto's heb gemaakt, dat ik weer even moet wennen. Het valt ook niet mee om in je eentje, zonder standaard, foto's te maken :P En ik wil liever niet meer in huis foto's maken omdat die nooit scherp worden, helaas is het nu ook niet gelukt om op mijn gezicht scherp te stellen (daar ga ik nog eens naar kijken).
Uiteindelijk kwam ik dus op het geniale (al zeg ik het zelf) idee om mijn fiets te pakken en mijn zadel te gebruiken als standaard voor mijn camera. Dat werkte eigenlijk best goed :) Deze foto's heb ik vanmorgen even snel gemaakt in mijn straat, maar volgende keer ga ik proberen om een leukere plek uit te zoeken. 
Nog even kort over de outfit. Ik vond mijn Vans leuk matchen met deze nieuwe blouse van de Honeys; een leuke kleding winkel in één van de warenhuizen in Matsumoto. Sowieso ben ik erg blij met de aankoop van deze blouse omdat je hem op zo veel manieren kan dragen. Naar mijn mening echt een must-have item in je kledingkast. Ik had al meer outfit ideeën in mijn hoofd met deze blouse dus jullie gaan hem zeker nog langs zien komen ;) 


English: It's time for an outfit after a veeryyyyy long time! I believe I only posted one other outfit on this blog until now. Wow, that's kinda emberrassing haha! But from now on I'll try to make more outfit posts again :) It was not easy to make these photos alone without a tripot... But I came up with an idea. I used my bike as a standard for my camera and voila! I don't want to make outfit photos inside the house anymore because they always become blurry. My face is unfortunately also blurry in these photos... still need to figure that out.
So about the outfit; I was so happy when I found this blouse in a shop in Mastumoto. I've wanted one for a very long time. In my opinion a checkered blouse is a must-have item in a lady's closet. I already have more outfits in mind with this blouse, can't wait to wear them :)

4 opmerkingen

  1. Wat een leuke outfit, zeker een mooie blouse, staat goed bij je bruine benen. Nog wel even wennen aan de kleur van je haar, wow wat een verandering :-) Opa en oma en ik genieten van je blog! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjjee ^^ jaa ik moet ook nog steeds wennen maar dit was dus het gebleekte dat ik voor een week moest laten rusten en maandag ga ik het een natuurlijke kleur blond laten verven (donker blond aan de bovenkant en licht onderkant, soort van ombre) en dan ben ik weer even klaar met verven haha! heel leuk dat jullie mijn blog lezen xxx

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!