Outfit + Purikura: School Has Started

 Dress: Spiga
Top: Spiga 
Shoes: Van haren


Ik ben net 2 dagen met school begonnen en ik merk nu al dat ik het lastig vind het om te combineren met bloggen. Ik heb op zich best een fijn rooster, met maar maximaal 3 uur Japans per dag, maar na school heb ik steeds zoveel te doen dat als ik in de avond thuis kom ik gewoon helemaal kapot ben. Waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van weer in het ritme komen en gaat het over een paar weken een stuk beter. De lessen zijn wel leuk, maar 3 uur achter elkaar Japans (met 10 minuten pauze tussendoor) is best lang en vaak kan ik me na 2 uur al niet meer concentreren. Gelukkig zijn de leraren allemaal erg aardig en ik vind Shinshu ook een fijne school om na de lessen nog te blijven hangen. Vandaag heb ik in de kantine huiswerk gemaakt en dat werkte prima :) 

English: school has started 2 days ago and I'm already struggling with combining it with blogging. My schedule for school is not so busy; 3 hours Japanese a day. But after school I had so much to do that every time I came home in the evening I was death tired. I probably just have to get used to the new ritme. The lessons are fun and after school I can study just fine in the cantine :) The only problem is that the lessons last 3 hours and after 2 hours I just cannot concentrate anymore... But luckily the teachers understand that haha! 
Dit is ook een jurkje dat ik in Shibuya heb gekocht. Het is helaas een beetje kort maar met een broekje eronder is het goed te doen :) 

This dress is also from Shibuya. Unfortunately it's a bit short... but with some shorts underneath it works just fine :) 

Diantha, Sissy en Margot waren afgelopen weekend in Matsumoto. Dat was erg gezellig! Max was ook nog eens jarig en daarom hebben we zaterdagavond voor het eerst met zijn allen Nomihodai (all-you-can-drink) gedaan. Het was echt een leuke avond en het was ook erg leuk om Diantha en Sissy weer te zien. Gisteren gingen ze weer terug naar Tokio en daarvoor hebben we samen nog Purikura gemaakt. Zo grappig! De Purikura machine maakte Max zo vrouwelijk, echt geweldig :P 
Nu ga ik nog even mijn huiswerk afmaken. Morgen weer om 7 uur op maar de lessen duren tot 12 uur dus dat is goed te doen~

Diantha, Sissy and Margot came to Matsumoto last weekend. It was so much fun! Max also celebrated his birthday on Saturday night and we all went to a Nomihodai (all-you-can-drink). It was a very fun night and it was so nice to see Diantha and Sissy again. Yesterday they went back to Tokyo, but before that we made some Purikura. So funny! Max really has got some female features because of the Purikura machine haha! 
Now I'm going to finish my homework. Tomorrow I have to get up at 7 again, but the lessons only last until 12 o'clock so that is okee~

4 opmerkingen

 1. huh, een all you can drink?! Dat is best wel geniaal :'D. Wow, drie uur Japans en maar een 10 minuten pauze?! Dat is echt heel erg veel, maar volgens mij leer je ook echt heel veel doordat je echt geforceerd word om Japans te gaan praten :). Je jurkje is trouwens echt heel erg mooi, en ja ik ben weer even al je blogpost aan het lezen haha. -heb nu soort van tijd.. aka ik moet eigenlijk iets doen, maar heb geen zin-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat all-you-can-drink was echt grappig! Alleen er zat wel weinig alcohol in de drankjes maja de cocktails waren erg lekker :D Jaa me Japans gaat zeker vooruit alleen het is wel vermoeiend om 3 uur achter elkaar te concentreren, daarna ben ik vaak super moe >.< Haha! Ik vind het erg leuk dat je "tijd voor me hebt xDXD"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, heel gaaf allemaal! Mooie outfit ook :-D

  ♥ Saskia
  formerparades.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!