Moodboard voor Augustus

Nu dat alle posts over de Japanreis zijn afgerond vind ik dat het tijd is voor een moodboard. Ik heb de laatste tijd weer wat plaatjes verzameld en van moodboards wordt ik altijd vrolijk. Ik vind het altijd grappig om te zien dat ik onbewust, en op random momenten, plaatjes opsla van onderwerpen waar ik veel mee bezig ben. Dan bekijk ik die later en zie ik echt een duidelijk patroon. Bijvoorbeeld:

🌻De zachte kleuren staan voor innerlijke rust. Ik ben op zoek naar meer rust in mijn gevoel. Een beetje lastig uitleggen maar op random momenten krijg ik de kriebels en zo'n super nerveus gevoel. Heel irritant. Nu probeer ik dat bijvoorbeeld op te lossen door voor het slapen gaan 10-minuten yoga/stretches' te doen en door maar één kop koffie te drinken op een dag. 

🌻De bedden staan voor eerder naar bed gaan. Ik ging op een gegeven moment pas om 23:30 slapen omdat Maikel dan naar bed gaat en ik vind het gezellig om samen "welterusten" te zeggen. Maar Maikel staat om 08:30 op en ik om 06:30. Dat is nogal een verschil, en ik werd daardoor dus elke ochtend super moe wakker. Ook slaap ik dan heel onrustig omdat ik steeds aan het aftellen ben hoeveel uur slaap ik nog heb en het is altijd te weinig haha!

🌻Boeken. Het lezen heb ik weer helemaal ontdekt en het lukt me nu ook echt om helemaal op te gaan in een boek. Zo leuk! Nu ben ik ook weer een goed boek aan het lezen en ik heb alweer helemaal zin om daar vanavond in verder te gaan.

🌻Drankjes doen. Bij de zomer hoort gezellig drankjes doen op het terras. Ijskoffie, rosé of een cocktail, mij maak je er blij mee :) 

🌻Bloemen. Als we gaan wandelen met Nori dan probeer ik deze dagen echt om mij heen te kijken naar de mooie bloemen overal. Die staan er altijd maar zo kort voor mijn gevoel, zoals de zonnebloemen nu in een schooltuin vlak bij ons huis. Als je tijdens het wandelen niet om je heen kijkt dan zie je ze niet eens, en dat is zonde. 

🌻Orde scheppen in de chaos. Ons huis blijft een rommeltje dus we proberen weer wat orde in de chaos te scheppen. Ik ben weer aan een opruim-challenge begonnen en morgen komt de milieu service langs om wat grof vuil op te halen. Ooit zal het ons lukken om ons huisje echt gezellig, opgeruimd en rustig te maken. Ik probeer het positief te blijven inzien. 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!