Lunchen met mams bij Ti Bisou

Het is de afgelopen twee weken stil geweest op mijn blog door twee redenen: 
1. Doordat het maar niet rustiger wordt op het werk en ik steeds geen puf had om na werk ook maar iets nuttigs/leuks te doen. Daarnaast zaten de weekenden steeds vol met afspraken en zelfs als ik vrije tijd had kon ik mezelf niet zetten tot bloggen. 
2. Vorige week begon eindelijk mijn vakantie!! Jeej! We zijn afgelopen week in Boedapest geweest en in Roemenië, dus toen had ik ook geen tijd om te bloggen. Maar, deze week ben ik ook nog lekker vrij dus kan ik eindelijk weer wat verloren vrije tijd inhalen en bloggen :)

We gaan nu dus even terug naar zaterdag 16 oktober. Toen ben ik met mama in de stad gaan lunchen bij Ti Bisou. Dat is in korte tijd één van mijn favoriete lunchplekken geworden. Omdat het zo heerlijk Frans is, wist ik zeker dat mam het ook leuk zou vinden om daar heen te gaan. En dat was ook zo. We hebben gezellig gekletst en onder andere herinneringen van vakanties in Frankrijk opgehaald. Daar aten we namelijk ook altijd crêpes. 
We begonnen met een zoete crêpe met gebrande caramel. Zo lekker!! Het smaakte zelfs zo goed dat we daarna nog een crêpe bestelden haha. Dit keer een hartige. Mam ging voor de crêpe met gerookte zalm, ei en avocado en ik voor die met ham/kaas en ei. Allebei super lekker! Ik denk dat we nog wel vaker terug zullen gaan naar Ti Bisou 😉 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!