Bezoek aan het Moco Museum

We gaan weer even terug in de tijd (want de weken vliegen voorbij, maar ik wil toch alle leuke dingen hier vastleggen), naar de eerste week van november. Toen hadden Maik en ik allebei nog een week vakantie. We hebben vooral veel gerelaxt maar zijn ook een dag naar Amsterdam gegaan voor een bezoek aan het Moco Museum . Daar waren we beide nog nooit geweest. Het museum is niet groot en het viel mij een beetje tegen hoeveel bezoekers er tegelijk werden binnen gelaten. Je kon niet heel relaxt rondkijken omdat er steeds mensen bijna tegen je aan botste of voor je gingen staan. Dat vond ik minder. De kunst was wel tof! Ik vond het leuk om de verhalen achter de verschillende werken van Banksy te lezen en zo meer inzicht te krijgen in wat zijn werk nou precies inhoudt. 
Van mijn twee favoriete werken heb ik een foto gemaakt en die zien jullie hier ook :)
In de kelder van het museum zit wat mij betreft één van de hoogtepunten, namelijk Studio Irma. Dat zijn wonder kamers (zoals ik ze zou noemen). Echt zo gaaf! De kamers zijn helemaal niet groot maar door de spiegels en vele lampjes lijkt het alsof je in een oneindige ruimte staat. 
Het was leuk om het museum eens te bezoeken en vooral om het samen te doen. Nadat we uit het museum kwamen hebben we nog door Amsterdam gewandeld. Dat was ook sfeervol want de kerstverlichting hing er al. Ik kreeg direct het kerstgevoel daardoor :) We sloten de dag af bij Wagamama waar Maikel eindelijk de Katsu-curry bestelde haha. Ik probeer hem al maanden mee te krijgen naar Wagamama voor die curry, omdat die zo super lekker is! Gelukkig vond Maikel dat zelf ook haha. 

Zijn jullie wel eens in het Moco Museum geweest? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!