May Moodboard

Wat is vandaag een goed moment om een dag vrij te zijn! De zon schijnt, het is 17 graden en straks ga ik lekker naar het terras. Langzaam aan begint het normale leven weer. Ik heb zelfs een agenda gekocht om de steeds vaker voorkomende afspraken in op te schrijven. Gisteren bijvoorbeeld, kwamen twee vriendinnen van de Middelbare school eten en hebben we sinds lange tijd weer bij gekletst. De laatste keer dat ik zo'n een afspraak had op een doordeweekse avond kan ik mij bijna niet meer herinneren haha! Maar het was weer ouderwets gezellig en dat geeft energie en blijdschap :) 

Vanmiddag ga ik dus naar het terras want mijn neef is jarig en die heeft een aantal tafels gereserveerd waar we per twee aan mogen zitten. Morgen nog een dagje werken en dan is het alweer weekend. Een weekend zonder afspraken. Want, ondanks dat ik het super leuk vindt dat er meer sociale activiteiten op de planning staan, wil ik wel graag de balans houden. Ik heb echt rust nodig om op te laden. Even in mijn eigen bubbel zitten. Bovendien vind ik het heerlijk om in huis te rommelen, een boek te lezen, te tekenen en bloggen, of om in mijn eentje de kringloop winkel te bezoeken. In dit moodboard heb ik geprobeerd om die balans te laten terugkomen. Een mix van het sociale leven en de rust van thuis :) Fijne dag allemaal! Xx

4 opmerkingen

 1. Mooi moodboard. Ik hou me ook steeds meer aan die balans en dat bevalt me prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk dat je gezellig op het terras gezeten hebt! Ik fietste net nog door de stad en daar waren ook alle terrasjes vol. Zo gezellig! Ik kan zelf ook niet wachten tot weer van een lekker drankje te kunnen genieten in het zonnetje tussen de mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa echt zo genieten! en zo gezellig inderdaad :D eindelijk weer wat leven op straat haha! hoop dat je ondertussen ook hebt kunnen genieten van het terras.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!