Een zonnige Moederdag

Zo! Dat was wel even genieten zeg, die 22 graden van gisteren. En dat op Moederdag, wat een geluk! Natuurlijk heb ik zoals ieder jaar ook weer Moederdag gevierd met mijn moeder en broertje. In eerste instantie wilden we een plek op het terras reserveren, maar omdat mam zaterdag haar eerste vaccinatie kreeg hebben we het toch maar niet gedaan (voor het geval dat ze koorts zou krijgen van de prik). Bovendien hoorde ik van veel mensen om mij heen dat alles toch al vol zat. 
In plaats daarvan besloten we om een high tea te maken. De traditie bij ons op Moederdag is nou eenmaal om lekker te eten haha. 

De high tea bestond uit drie gangen. Eerst een laag van hartige sandwiches belegd met zalm, roomkaas en komkommer, en met zelfgemaakte avocadospread. Daarna op de tweede laag de zelfgebakken scones met jam en clotted cream. En de derde laag bestond uit zoetigheid: karamel-zeetzout soesjes en aardbeitaartjes. Daarbij dronken we champagne en een vers groen sapje. 
Het was erg lekker, en heerlijk dat we in de tuin in het zonnetje konden zitten! Af en toe moesten we even onder de veranda vluchten om te schuilen voor een flinke regenbui, maar dat was niet erg. Ik ben allang blij dat de temperatuur eindelijk omhoog gaat en hopelijk volgen er snel meer dagen rond de 20 graden, die temperatuur is perfect :) Hebben jullie nog wat gedaan met Moederdag?

1 opmerking

  1. Ziet er heel gezellig uit. Heerlijke hapjes ook. Fijn dat het zonnetje scheen en dat de temperatuur nu wat aangenamer is.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!