Genieten van de bloesems

De tijd van de bloesems is weer aangebroken in Nederland! Onderweg naar werk kom ik de mooiste bomen tegen en dan blijf ik altijd even staan om te genieten van de schoonheid van de bloesems. De straten zien er ook direct zoveel vrolijker uit. Ik ben blij dat het eindelijk echt lente is, al mag de temperatuur wel wat meer omhoog. Het is nog steeds rond de 10 graden en vooral de wind is erg fris. Ik heb nog geen kans gehad om mijn zomerjas aan te doen en loop nog steeds rond ik (col)truien en 100denier panties. Maar wie weet als het lenteweer nu op zich laat wachten, dat het dan straks aan één stuk door zonnig en rond de 20 garden wordt. Dat zou heel chill zijn!

Het is jammer dat de bloesems altijd maar kort bloeien en zeker als er een flinke bui valt (wat komende week weer gaat gebeuren), vallen de blaadjes als snel op de grond. Gelukkig komt daarna het bloeiseizoen van de Wisteria (blauweregen) en dat is ook altijd mooi om te zien. 
Ik heb een aantal van de mooiste bloesembomen die ik ben tegengekomen gefotografeerd om in deze blogpost te laten zien :) Houden jullie ook zo van de bloesems?

1 opmerking

  1. Prachtig, ik hou er ook van. Zeker jammer dat je er maar zo kort van kan genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!