Nog meer sneeuw!

Gisterenochtend werden we wakker in een witte wereld! Al de hele week had iedereen het over de voorspelling van zware sneeuwval en we zijn niet teleurgesteld, er is ZO VEEL sneeuw gevallen! We konden amper de deuren naar de tuin open krijgen haha. Na het ontbijt hebben we ons snel omgekleed en toen zijn we gaan wandelen. 
Op sommige plekken waren sneeuwduinen ontstaan van minstens 30 cm hoog! Dat moest natuurlijk even worden vastgelegd ;)
Via de Leidsebuurt liepen we naar het Houtmanpad. Ik vind dat altijd een leuk paadje omdat je daar langs de sloot wandelt. Met de sneeuw zag het er sprookjesachtig uit. 
In Elswout waren nog veel stukken met onaangetaste sneeuw en Maikel kon het niet laten om daar een sneeuwengel te maken haha. Best goed gelukt!
We hebben in totaal zo'n 3 uur gewandeld en toen waren we het wel zat. Het was inmiddels ook harder gaan sneeuwen en de wind was ijskoud. Bij de AH haalden we wat lekkers voorbij de koffie, dat hadden we wel verdiend. 

Nu dat ik dit typ sneeuwt het hier weer en op de weer-app staat dat het zo blijft de rest van de dag. Ik vind het echt gezellig en leuk dat er zoveel sneeuw valt deze winter. Het breekt zo lekker die saaie coronadagen waar iedereen echt klaar mee is.
Vanmiddag gaan we weer wandelen en genieten van de sneeuw. Wie weet wanneer het hierna pas weer zal vallen! Zijn jullie ook aan het genieten van de sneeuw?

4 opmerkingen

  1. Hihi jaaa sneeuw! Gisterochtend even een rondje Utrecht gemaakt en vandaag naar en van het werk gelopen in de sneeuw :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk he! Iedereen is ook direct vrolijk en geniet er helemaal van :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!