Fotootjes van de afgelopen week

1. Afgelopen dinsdag was het nog steeds heerlijk zonnig en dus ging ik in de pauze een rondje wandelen. Overal staan nu sneeuwklokjes, narcissen en krokussen. Zo'n vrolijk gezicht.
2. Het zonnetje scheen ook gezellig het kantoor binnen en iedereen was daardoor direct in een goed humeur. We zijn allemaal toe aan de lente denk ik ;)
3. Woensdagochtend ging om 6:30 de wekker en toch was er al een streepje licht aan de horizon. Ook daar kan ik echt van genieten.
4. Ik droeg mijn favoriete groene vest naar werk en een spijkerrokje. Ondanks dat ik in het Notariaat werk zijn we op kantoor redelijk vrij in wat we mogen dragen. Je moet natuurlijk niet in je joggingpak aankomen, maar bijvoorbeeld een trui op skinny jeans met sneakers is helemaal prima. Ze stellen de kwaliteit van het werk boven uiterlijk en dat kan ik zeker waarderen :)
5 + 6. Donderdag werden wij (de secretaresses) onverwacht getrakteerd op bonbons. Hoe leuk! En lekker natuurlijk haha. Het zijn een paar hectische weken geweest op het werk en ze wilden ons ook bedanken voor de inzet. 
7. Op de vrijdag trakteer ik mezelf vaak op wat lekkers van de bakker. Meestal een chocoladecroissant, maar dit keer ging ik voor een kaneelbroodje van het Broodhuys. Ook lekker!
8. Outfit van de dag :)
9. Onderweg van en naar kantoor loop ik altijd langs dit schattige autootje! Vooral de kleur vind ik zo leuk!
10. Gisteren (zaterdag) scheen afwisselend de zon. Ik greep mijn kans om lekker koffie te drinken toen de zon weer even scheen, maar wel met mijn winterjas aan. Het was immers maar 9 graden. 
11. Mama en René waren in de ochtend langs geweest om gezellig bij te kletsen en toen hadden ze een blad meegebracht over vakantie in Nederland. Er zijn nog zoveel mooie plekken in ons landje om te ontdekken. 
12. De rest van de middag hebben we gewacht tot de nieuwe tuinset werd geleverd. Zo zag de veranda er eerst uit....
13. En na het in elkaar zetten van de nieuwe set zag het er zo uit! Leuk he! We zijn er super blij mee😁
14. Na het harde werken aan de tuinset (haha) hadden we geen zin meer om te koken en bestelden we sushi. Altijd goed!

Vandaag was ook weer zo'n heerlijk zonnige dag! Daar ga ik morgen een post over schrijven. Nu gaan we nog lekker een rondje in de zon lopen en daarna pizza eten (in het weekend koken we bijna nooit de laatste tijd hahaha, echt erg!😱😅) Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Leuke foto’s! De loungeset is heel mooi, daar ga je echt van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :) en jaaa we zijn er zo blij mee! Nu nog even wat hogere temperaturen en dan zijn we er denk ik niet meer weg te slaan.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!