Paddenstoelen spotten met mams

Op maandag 12 oktober had ik afgesproken met mama. Het idee was om oude fotoboeken te bekijken zodat mam kon vertellen over haar reizen naar onder andere Thailand en Australië. Het was echter een prachtige herfstdag! Zo mooi, dat we besloten de fotoboeken te laten liggen en naar het bos te gaan. 

Eenmaal in Elswout veranderde onze wandeling in een heuse paddenstoelen speurtocht. het bos stond er vol mee! En best veel verschillende ook. Ik blijf het bijzonder vinden om paddenstoelen te zien. We hebben beide foto's gemaakt (ja ik heb het niet van een vreemde) en de mooiste daarvan staan in deze blogpost. 

Het was een heerlijk zonnige middag en fijn om samen te zijn en bij te kletsen. Volgende keer gaan we de fotoboeken wel bekijken en daar heb ik ook echt zin in. Ik hou van (reis)verhalen en om herinneringen op te halen :) Ook weet ik niet veel over mama's jongere jaren dus ik kijk er naar uit om daar meer over te horen!
Mama in actie 
Mooi contrast met het groene mos
Deze oude boomstam zat helemaal vol met paddenstoelen, echt bizar!
💕💕

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!