Avondwandeling

Afgelopen maandag maakte ik een belangrijke beslissing; ik zette namelijk mijn fitness abonnement stop. Nooit gedacht dat ik dat zomaar zou doen, maar de laatste 2 maanden zag ik het fitnessen gewoon niet meer zitten. De lessen die ik wilde volgen waren steeds al ver van te voren vol en het losse fitnessen kwam er niet meer van. Niet dat ik er geen tijd voor kon maken hoor, want als ik ECHT zou willen sporten dan zou ik dat kunnen doen in plaats van bijvoorbeeld bloggen of een uurtje relaxen. 
Ik had er gewoon ook geen lol meer in. Dus dan is het zonde om iedere maand te blijven betalen toch? 
Het voelt als een opluchting om nu niet meer aan het abonnement vast te zitten. Weg met dat schuldgevoel als ik weer eens een week geen enkele dag naar de sportschool was gegaan. 

Om toch te blijven bewegen wil ik meer gaan wandelen en daar zijn we gisteren mee begonnen. Na het avondeten gingen we op stap en uiteindelijk hebben we bijna een uur gewandeld! Ik merkte dat mijn hoofd aan het begin van de wandeling nog heel vol zat en ik wat stress ervaarde. Maar aan het einde was het helemaal verdwenen! Ik voelde me echt ontspannen en heb genoten van de koele herfstlucht, het gefluit van de vogels en de heerlijke geur van de bomen van het stadsbos. Dit gaan we zeker vaker doen! Wandel jij graag?
Niks beter dan na de wandeling lekker een warme chocomelk te drinken bij kaarslicht.
Fijne dag allemaal!

1 opmerking

  1. Mooie foto’s! Ik heb al jaren geleden mijn sport abonement opgezegd en sinsdien wandel ik ook. Heerlijk in de buitenlucht en je hoofd leegmaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!