Fridays Moodboard #5 (maar dan op de zondag)

Ik zat weer even een weekje (of 2) in een blogdip. Dat heb je wel eens he; gewoon totaal geen zin om foto's uit te zoeken en op maat te maken en om een artikel te schrijven. Maar nu begin ik weer uit die dip te komen en omdat ik 9 oktober voor het laatst een moodboard had gemaakt, wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe. Alleen heb ik geen zin om tot volgende week vrijdag te wachten met het plaatsen ervan dus is het nu een "Friday's Moodboard Op De Zondag" geworden haha! Ook leuk voor een keertje toch 😉

Het is weer een herfstige collage geworden, maar hoe kan het ook anders in deze tijd van het jaar! In Nederland beginnen de bladeren nu ook te verkleuren, een mooi gezicht. Ik ga proberen morgen naar het bos te gaan om foto's te maken. 
Verder kan ik deze dagen enorm genieten van: hete koffie en thee, het lezen van boeken, warme zachte truien, creatief bezig zijn en tweedehands huisspulletjes scoren bij de kringloop. 
Zo'n groene vaas als in één van de plaatjes hieronder zou zo mooi staan in ons huis! Daar ga ik ook naar op zoek als ik morgen weer een bezoekje breng aan de kringloop. 

De rest van deze zondag ga ik lekker tekenen, breien, Masterchef Autralia kijken en op tijd naar bed om nog lekker lang te kunnen lezen. Fijne middag allemaal! Xx
Foto's van Tumblr en Pinterest

2 opmerkingen

  1. Een heel mooi moodboard! En de groene vaas vind ik ook prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!