Fridays Moodboard #4

Vorige week was het er niet van gekomen om een moodboard te maken, maar deze week is het weer gelukt! Dit keer een moodboard met meer herfstvibes. Hoe kon het ook anders, dit is één van mijn favoriete seizoenen. Hoewel eigenlijk elk seizoen wel zijn charme heeft. Alleen de laatste maanden van de winter, januari en februari, vind ik minder. Dan gebeurd er weinig (wij vieren geen carnaval) en het is vaak ook zo koud, donker en nat. En dan niet op een sfeervolle manier zoals in december, wanneer de kerstverlichting alles zo gezellig maakt... Anyway! De herfst is prachtig! En ik geniet er al volop van💛Fijn weekend allemaal! 

2 opmerkingen

  1. Een heel mooi moodboard. Ik vind ze altijd zo leuk om te zien. Mooie inspiratie. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk herfstig, hier word ik echt blij van!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!