Ik doe weer mee aan de 10x10 Challenge!

Het opruimen van de kledingkast heeft echt indruk op mij gemaakt. Ik wist altijd al dat ik veel kleding had en wat ik nu had opgevouwen en opgehangen vond ik nog acceptabel qua hoeveelheid...tot ik me bedacht dat al mijn herfst-, winterkleding nog in koffers op zolder staat! En dat is minstens zoveel als dat er nu al in de kast hangt (ik heb vlug geteld en kwam op zo'n 75 stuks dat nu in de kast hangt). Daar schrok ik echt van want het is ZO veel, en toch bedenk ik nog vaak dingen die ik graag zou willen hebben of weet ik niet wat ik aan moet.


Daarom heb ik besloten om weer mee te doen aan de 10x10 challenge! Hier heb ik vorig jaar in februari ook aan meegedaan (daarover kun je hier lezen) en dat beviel toen erg goed. Het idee is dat je 10 kledingstukken kiest, waarmee je 10 dagen achter elkaar, 10 verschillende outfits maakt. Zo krijg je meer inzicht in wat je in je kast hebt en dat je daarmee al leuke outfits kunt maken zonder nieuwe dingen te kopen.
Onder de "kledingstukken" vallen ook schoenen en jassen, maar geen ondergoed en accessoires. Wat je als 10 items kiest mag je helemaal zelf weten. Vorig jaar had ik er bijvoorbeeld een jas bij en nu niet. Je kunt ook kiezen voor 3 paar schoenen in plaats van 2, het is maar net wat je zelf wilt, zolang het maar blijft bij een totaal van 10 items.

Vorig jaar speelde ik het safe met veel basics, dit keer wil ik mezelf uitdagen met het dagen van prints. Ik heb al enkele outfit ideeĆ«n opgeschreven zodat ik op dagen dat ik moet haasten niet in de stress schiet over het vinden van een leuke combinatie. Ik ben zo benieuwd hoe het deze keer zal gaan en het geeft me echt goede energiešŸ˜
Hierboven zien jullie alvast de outfit van dag 1 (ik ben begonnen op 6 juli). Een beetje een winterse combinatie vind ik achteraf, maar het was dan ook maar 16 graden en het regende dus dan kan het haha!

Hebben jullie al eens meegedaan aan de 10x10 challenge? 

3 opmerkingen

 1. Een hele mooie challenge, het is soms echt bizar wat je allemaal in je kledingkast vindt. Ik ben heel benieuwd naar de outfits die je gaat dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik vond het echt shocking om erachter te komen dat ik alleen al voor de lente en zomer 75 items heb! Ik zal alle outfits laten zien als de challenge voorbij is :D

   Verwijderen
 2. Ik zag de challenge al op Instagram, maar wat ziet het er eigenlijk leuk uit zeg! Echt ideaal om ook eens items te dragen die je anders nooit (vaak) draagt. Ik ga er over na denken wanneer ik de challenge zou kunnen doen :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!