De 10x10 challenge, het resultaat!

 Het is me weer gelukt; de 10x10 challenge! 10 dagen, 10 kledingstukken, 10 verschillende outfits. Ik begon vol enthousiasme maandag 6 juli met de challenge en afgelopen woensdag droeg ik de laatste look. Net zoals de vorige keer heeft deze challenge me er weer aan herinnert dat ik echt veel kleding heb en dat dat eigenlijk niet nodig is. In principe zouden 10 kledingstukken voldoende zijn. Maar waar ik net als de vorige keer wel tegenaan liep, is dat ik rond de 7e dag verveeld raakte. Vorige keer was dat omdat ik alleen maar basics had gekozen en de combinaties op een gegeven moment te minimalistisch en saai vond. Dit keer werkte het weer niet mee. Ik wist dat de eerste 3 dagen regenachtig zouden zijn maar ging ervan uit dat daarna het zomerse weer terug zou keren. Dit was alleen niet het geval en de temperatuur daalde ook nog eens. Gelukkig had ik ook een blazer uitgekozen, maar na die 3 keer achter elkaar gedragen te hebben was ik daar ook wel een beetje op uitgekeken. Het was zo fris op kantoor dat ik hem vrijwel elke dag aan had en aan het einde van de challenge was ik daar zo klaar mee haha! Voor de meeste foto's heb ik de blazer express weggelaten omdat het anders erg eentonig zou worden.

Gelukkig waren er toch ook enkele zonnige dagen en vooral in het weekend heb ik geëxperimenteerd met looks. Daar kwamen verrassend leuke combinaties uit en dat maakt deze challenge dus zo leuk!
Ik denk serieus dat je met een kledingkast van 15 a 20 stuks prima een heel seizoen kunt doen. Het lastige is denk ik vooral om het shoppen te weerstaan. Het is gewoon leuk om iets nieuws te kopen, vooral bij de kringloop of op Vinted. Ik kan daar echt heel blij van worden, maar het blijft wel zo dat mijn kledingkast alleen maar voller wordt en dat moet veranderen. Het geld dat ik in kleding stop kan beter in bijvoorbeeld ons huis gestoken worden, of in een paar echt mooie kledingstukken en niet 30 "wel oke" stukken.

Mijn favoriete looks zijn (geteld van links naar rechts vanaf bovenstaande afbeelding), nummers 1, 3, 6 en 10. Welke look(s) vinden jullie het leukste? 
 Tips voor de 10x10 challenge:
- Prints zijn leuk maar het combineren wordt makkelijker als je ook enkele basics (bijvoorbeeld een wit shirt of spijkerbroek) uitkiest. 
- Kies ook altijd een blazer, trui of vest want het weer in Nederland is niet te vertrouwen haha!
- Als je tijdens het selecteren van de kledingstukken al outfits voor je ziet, schrijf deze dan direct op. Dit voorkomt een hoop stress in de ochtenden. 

2 opmerkingen

  1. Mooie challenge alleen zou ik ook wel snel uitgekeken raken op een item als ik die teveel achter elkaar zou dragen. Maar het is eens goed om te zien wat je allemaal hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het weer hielp nu even niet mee, maar het was weer een goede les ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!