OUTFIT | 70s vibes

 Hee allemaal, daar ben ik weer! Dit keer met een outfit die ik afgelopen weekend droeg. Ik denk er bijna nooit meer aan om outfit foto's te maken, maar de bloesem was zo mooi en eindelijk kon ik weer eens iets anders aan dan een dikke trui, dus dat was een goede reden voor een mini-shoot haha. Dit blouseje heb ik in januari gekocht bij een bezoek aan de Ijhallen. Ik mis het om die markt af te gaan en dit soort pareltjes te scoren. Maar dan is het straks natuurlijk wel weer extra leuk als het weer mag!

Toen ik de blouse kocht kon ik de lengte niet zo goed inschatten en uiteindelijk viel hij wat langer uit dan ik had verwacht. Eerst zat ik daar een beetje mee, maar zo gecombineerd met een flared jeans staat het juist leuk! Ik krijg er in ieder geval heel erg bohemian/70s vibes van.


Het is grappig hoe een kledingstuk je mood kan beĆÆnvloeden. Toen ik deze blouse droeg voelde ik me namelijk heel vrij en relaxt. Ik had zin om te wandelen, te lezen, creatief te zijn, en vooral niet naar een scherm te staren. Misschien dus niet zo'n goed idee om dit naar werk aan te doen hahaha!
Wat vinden jullie van deze look? 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!