OUTFIT | Darker Days

Als jullie dit lezen zijn Maikel en ik onderweg naar België voor ons weekendje Brugge! Ik heb er ZO veel zin in! Het is alweer een tijdje geleden dat Maikel en ik samen een weekendje weg zijn geweest en rond deze tijd van het jaar hebben we nog nooit samen een stedentrip gemaakt. In Brugge begint dit weekend de kerstmarkt dus dat maakt het extra leuk! Ik verwacht allemaal mooie decoratie, kerstmuziek, gezelligheid en lekker eten. Hopelijk heb ik niet al te hoge verwachtingen haha!

We hebben niet veel tijd in Brugge, maar dit willen we sowieso doen: de kerstmarkt bezoeken, warme chocomelk en Glühwein drinken, een rondvaart door de grachten, lekker uit eten en lunchen, schattige winkeltjes bezoeken en s'avonds schijnt er een lichtshow tour te zijn.
Na het weekend zal ik er uitgebreid over bloggen. Wauw, ik heb ineens al helemaal het kerstgevoel te pakken 😁 Heerlijk! Hebben jullie nog leuke afspraken staan voor dit weekend?? 
Vest: Zara (tweedehands)
Shirt: Asos 
Broek: H&M
Tasje: Primark
Sneakers: FILA 
Ketting: H&M

4 opmerkingen

 1. Een hele mooie outfit. Ik vind je sneakers heel gaaf. Heel veel plezier in Brugge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! ^^ ben ook echt blij met mijn nieuwe sneakers, ze lopen heerlijk!

   Verwijderen
 2. Mooienoutfit! Vooral je vest vind ik heel mooi! Hopelijk hebben jullie van Brugge genoten.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!