Yesterday In The Hague

 Gisteren sprak ik met Sophie af in Den Haag. We hadden elkaar al sinds September niet gezien dus het was weer eens tijd om bij te kletsen. Op Den Haag Centraal Station zijn we eerst bij de Starbucks koffie gaan drinken. Ik had niet verwacht dat de kerstdrankjes er nu al zouden zijn, dus ik werd helemaal enthousiast toen ik de rode bekers zag haha! De designs vind ik wel minder dan de voorgaande jaren, naast het logo staat er nu ook nog in letters "Starbucks"op en verder niet veel... daar hadden ze wel wat anders van mogen maken wat mij betreft. Maar goed ze hadden weer mijn favoriete Gingerbread Latte dus dat was top!

 Een spiegel selfie hoort er nu eenmaal bij haha!
 De kerst mokken van de Starbucks vind ik wel erg schattig dit jaar! 
Hoe leuk zijn die sneeuwpoppen!?😍
 Na de koffie zijn we de stad in gegaan. Den Haag is echt een leuke stad om te winkelen! We zijn onder andere bij TK Maxx, Stradivarius, Zara, Van Haren, Bershka ect. naar binnen gegaan. Bij de Primark zagen we deze hilarische kerstmutsen liggen en bij TK Maxx deze toffe F.R.I.E.N.D.S. mok! Die wilde ik eigenlijk meenemen, maar we hebben al zoveel mokken dus uiteindelijk heb ik hem toch maar laten hangen.
 Van al dat winkelen krijg je trek en dus gingen we rond 15:00 naar Momiji voor Japans streetfood. Ze hebben daar erg lekkere dingen voor een prima prijs 😁 Deze Takoyaki is één van mijn favoriete gerechten.
Mijn mooiste (en eigenlijk ook enige, op een paar sokken na) aanwinst van die dag: FILA sneakers <3 Mijn huidige witte sneakers zijn zo erg versleten en zien er echt niet meer uit. Dit soort sneakers stonden al een tijdje op mijn wenslijstje en nu heb ik ze eindelijk gekocht. Ik ben er zo blij mee! Ze zitten echt heerlijk. Hopelijk kan ik ze lang mooi houden haha.

Het was een gezellige dag en we hebben weer goed kunnen bijkletsen. We waren het er vooral allebei over eens dat het nu ineens heel snel gaat met de dagen. Het einde van 2019 is in zicht en er is nog zoveel om te doen! We hopen voor het einde van het jaar in ieder geval nog 1x te kunnen afspreken, dus dat staat nu ook op de planning haha! 😊

Ik heb het gevoel dat vandaag (zondag) voorlopig de laatste rustdag is. Vanaf komende week begint de drukte en de vele afspraken. Aan de ene kant heb ik er zin in want het zijn allemaal leuke afspraken, maar ik moet zeggen dat het stiekem ook wel een vermoeiend vooruitzicht is😅. Mijn doel ik om niet te veel te gaan denken aan alles wat nog moet komen, maar vooral in het moment te leven en te genieten van wat er op dat moment plaats vindt.

Fijne avond allemaal Xx

4 opmerkingen

 1. Wat een gezellig dagje en mooie sneakers heb je gekocht. Het is zeker heel belangrijk in deze periode van het jaar om ook je rust goed te pakken. Ik merk dat ook. De agenda begint weer vol te stromen, leuke dingen hoor, maar soms wil ik ook even rust :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies :) Anders dan wordt het zo vol dat we er niet meer van kunnen genieten en dat zou zonde zijn.

   Verwijderen
 2. Wat een fijn dagje! Oeh Japanse streetfood wil ik ook wel eens proberen! Hele leuke sneakers trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik heb gelijk zin om naar starbucks en TK Maxx te gaan! Leuke dagje heb je gehad. En die mutsen zijn hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!