Catching up!

Het leek me wel weer tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. Wat heb ik allemaal gedaan, gedacht, gekocht, gegeten enzovoort. Alles van 25 oktober tot vandaag😊Kijken jullie mee?

1. Vrijdag 25 oktober; de herfstkleuren zijn nu overal. Echt prachtig om te zien💛.
2. Die vrijdagavond ga ik na werk direct door naar het huis van de ouders van een vriend, om op hun hond te passen. Maikel schuift later ook aan en terwijl de hond lekker ligt te snurken in zijn mandje, vieren wij het weekend met een wijntje en Gilmore Girls.
3. Zaterdagochtend spreek ik met Charlot af om gezellig bij te kletsen. Bij Barista Café bestellen we warme chocomelk, Pumpkin Spice Latte en bananenbrood. Heerlijk!
4. Daarna zijn we nog even de stad in gegaan. Bij de Zara paste ik dit leuke basic shirtje. Die ging mee naar huis ;)
 5. Zondagochtend kwam Joost langs en hebben we gewerkt aan ons nieuwe project: een Etsy shop vol met Alpaca merchandise. Het staat echt nog in de kinderschoenen, maar mocht je een kijkje willen nemen dan kan dat hier.
6. In de namiddag spreken we met de andere neven en nichten af voor een overleg voor het aankomende kerstdiner. Vorige jaren organiseerden de ooms en tantes namelijk altijd alles, maar dit jaar nemen wij die taak op ons en we willen er echt wat tofs van gaan maken. Tijdens het bespreken hadden we lekker sushi besteld <3 altijd goed!
7. Nu maken we even een sprong van een aantal werkdagen, want daar gebeurde niks bijzonders. Op vrijdag 1 november ging ik na dansen lekker op de bank liggen lezen. Indy kwam er ook gezellig bij. Ik wilde De Da Vinci Code per se die avond uitlezen en dat is gelukt.
8. Zaterdagochtend sprak ik met Charlot af in Vooges bij Haarlem centraal station om wat werk te doen. Ik voor Instagram en mijn blog en zij voor haar baan.
 9. In de avond gingen we gezellig eten bij mama en René. We hadden hen al een tijdje niet meer gezien. Mama had heerlijk stoofvlees gemaakt en als toetje was er Creme Brûlée, yummm!
 10. Maandag 4 november begon ik aan een nieuw boek: Crazy Rich Asians. Helaas kwam ik er die middag achter dat de inleverdatum van het boek op 5 november stond en iemand anders had hem al gereserveerd.... Ik heb het dus niet kunnen uitlezen maar dat ga ik zeker nog eens doen.
11. Het is weer koud genoeg om mijn F.R.I.E.N.D.S trui te dragen😁
12. Indy lag zo schattig! Kon het niet laten om een foto te maken haha.
13. Outfit van donderdag: oversized trui met veel sieraden. Lekker cozy!
 14 + 15. Sinds kort heb ik een bijbaantje waarbij ik op de hond van de ouders van een vriend pas. Meestal op dinsdag en soms ook op donderdag. Zo ook dinsdag 12 november. Ik zit dan gewoon aan de keukentafel daar te werken en rond 13:00 laat ik de hond uit voor ongeveer 40 minuten. Best lekker even zo'n wandeling tussendoor. Verder is Ruf (zo heet de hond) heel lief en rustig en laten zijn baasjes voor mij ook altijd wat lekkers achter.
16. Tijdens het oppassen werk ik bijvoorbeeld aan ontwerpen voor de kerstcollectie van onze Etsy webshop :)
17. Zaterdag 16 november moesten Maikel en ik vroeg op. We gingen namelijk helpen bij de verhuizing van zijn moeder, die in Hoorn woont. De huizen in Hoorn vind ik altijd erg mooi, zeker rond deze tijd van het jaar als de straatverlichting ook wordt opgehangen.
18. De hele dag stonden de deuren open in het nieuwe huis dus ik was blij dat ik mijn warme kerst-pug trui aan had.
 19 + 20. Zondagochtend was het prachtig weer. Na dagen van regen en bewolking scheen nu ineens volop de zon! Na het ontbijt deed ik mijn sportkleding aan en heb ik lekker een wandeling van 3km door Elswout gemaakt.
 21 + 22. De herfstkleuren zijn nu denk ik op zijn mooist. Het bos lag er prachtig bij!
23. Na het wandelen haalde ik een pakketje op. Via Vinted had ik tweedehands een jurkje voor de feestdagen gekocht. Het is toch altijd even spannend bij het online kopen van tweedehandskleding of de conditie van een kledingstuk of accessoire wel is zoals beschreven in de advertentie. Ik had met deze verkoopster gelukkig goed contact en ze had in het pakketje zelfs lief een briefje erbij gedaan.
24. Het jurkje is geweldig! Ik ben er zo blij mee 😍😍 Het is echt prefect voor de kerstdagen, maar stiekem kan ik niet zo lang wachten en dus ga ik het aankomende vrijdag naar het feest van Maikel's werk al dragen <3

Zo! Nu zijn we weer helemaal bij :) 
Genieten jullie zo van deze herfstdagen? 


2 opmerkingen

  1. Leuk om te lezen. Het jurkje is heel mooi. En ik geniet zeker van de herfstdagen, als het niet regent :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!