OUTFIT | dat is lang geleden!

 Ik heb zojuist even in het archief van mijn blog gekeken en zag dat de laatste keer dat ik een outfit-blogpost plaatste in juni is geweest, 6 juni 2019 om precies te zijn. Dat is lang geleden! Vroeger (in 2014/2015) plaatste ik bijna iedere week wel één a twee keer een outfit artikel. Bijna alle bloggers die ik toen volgde deden dat. Nu zie je bijna geen outfit-blogposts meer omdat iedereen zijn outfits met één enkele foto laat zien op Instagram. Ach ja, tijden veranderen maar ik vind het nog steeds leuk om af en toe een outfit hier te blijven delen :)


Deze foto's zijn wel al een tijdje geleden gemaakt, begin september. Wat was het weer toen nog heerlijk! Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de herfst met zijn sfeervolle regenachtige dagen en mooie kleuren. Maar gisteren was het ineens zo koud dat enkel mijn regenjas (zelfs met een trui eronder) niet meer voldoende warmte gaf. Gisterenavond had ik zelf mijn teddyjas aan en een dikke sjaal om. Dat was wel even een reality check haha!

Hoog tijd dus om de zomerkleding op te bergen en de winterse spullen tevoorschijn te halen. De schoenen en het blouseje van deze foto's gaan ook weer de koffer in want die zijn nu gewoon te dun om te dragen. Het nieuwe mode seizoen is begonnen!

Heb jij zin in herfst/winter kleding? Of had je liever nog wat langer in korte broek en zonder jas rondgelopen? 
Blouse: Zara 
Broek: tweedehands (ook Zara)
Schoenen: tweedehands (River Island)
Tasje: merkloos, ooit gekregen
Kettinkje: Tiffany&Co

5 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!