Welkom Wintertijd!

 Op de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober is de Wintertijd ingegaan. Om 03:00 werd de klok een uur teruggezet en konden we allemaal een uur langer slapen. Zondagochtend werden Maikel en ik al om 08:15 wakker in plaats van onze gebruikelijke 09:30 uur. Heerlijk was dat! Zelfs na een rustig ontbijt hadden we nog de hele dag voor ons. Ook gisterenochtend werd ik zonder moeite en nog voor mijn wekker wakker. Ik wou dat dit gevoel kan blijven hangen haha! Maar helaas zal mijn lichaam na een paar dagen weer helemaal gewend zijn.


Nu dat de Wintertijd van start is lijkt het alsof de winter zelf ook ineens Nederland binnenvalt. Vandaag is het maar 8 graden buiten en dat voel ik ook in huis. Voor het eerst staat de verwarming goed aan. Veel mensen balen nu al van de kou, maar ik vind het niet zo erg. Vandaag is het bijvoorbeeld een prachtige heldere dag en zelfs de zon schijnt, dat het daardoor dan wat kouder is dan wanneer het regent dat neem ik voor lief 😉

Mijn plannen voor vandaag in chronologische volgorde: sporten (al gedaan vanmorgen), deze blogpost schrijven (bijna klaar!), opruimen (nog maar 3 dagen te gaan voor het einde van de challenge), tekenen, pannenkoeken bakken, Gilmore Girls kijken, douchen en lezen voor het slapen gaan😊
Fijne dag allemaal! Xx
Trenchcoat: Benneton
Trui en kettinkje: H&M
Rokje: C&A
Schoenen: Omoda
Tasje: Primark 

4 opmerkingen

 1. Een hele leuke outfit en een fijne dag beleefd. Ik vind het koude weer met een zonnetje ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) En ja laat die zonnige herfstdagen maar zo blijven.

   Verwijderen
 2. Ik moet wel even wennen aan het uurtje tijdsverschil. Maar nu zit ik er weer helemaal!. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik vind het vooral wennen dat het ineens zo vroeg donker wordt. Nu heb ik toch echt lichtjes nodig op weg naar huis van werk.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!