Sunday With Friends

 Gisteren ben ik samen met Charlot, Julia en Simone naar Amsterdam gegaan. We kennen elkaar al sinds de middelbare school en een paar keer per jaar spreken we nog steeds af om bij te kletsen. Meestal in Haarlem, maar omdat Simone in Utrecht woont kozen we dit keer voor een tussenweg: Amsterdam it was!

Het was weer mega druk in de stad dus het was maar goed dat we van te voren al hadden gereserveerd bij het restaurant waar we wilden gaan lunchen. We zijn naar The Lobby Nesplein gegaan. Een sfeervolle tent met lekkere lunchgerechten. 
 Ik koos voor de Eggs Royale met zalm en Hollandaise saus. Erg lekker!

We hebben gezellig bijgekletst over van alles en nog wat; zomervakantie, onze banen, plannen voor de kerst ect. ect. Ik vind het best bijzonder dat we elkaar na zo'n lange nog steeds spreken en het is elke keer ook weer gezellig. We hebben bijna 2 uur bij The Lobby gezeten.
 Na de lunch zijn we de stad in gegaan en hebben nog even door de Negen Straatjes gelopen. Het was alleen zo druk dat we niet echt lekker rustig konden kijken bij de winkeltjes. Amsterdam in het weekend is gewoon niet te doen :') 

Na een paar straten besloten we om nog ergens koffie te gaan drinken. Ik wilde al een lange tijd eens bij PLUK koffie drinken omdat ze daar speciale cupcakes hebben. Een paar keer heb ik rond lunchtijd geprobeerd daar te gaan zitten, maar dan was het altijd al helemaal vol. Nu was het echter al tegen half 4, dus de drukte was voorbij en we konden rustig een plekje uitzoeken. We bestelden allemaal een Unicorn Cupcake. Kijk dan hoe leuk die er uit zien! 
Mega zoet maar wel leuk voor de foto natuurlijk ;)

Een bezoek aan PLUK kan ik dus ook weer van mijn lijstje afstrepen. Het is een leuk café, maar wel duur en naar mijn idee een beetje overhyped door hun populariteit op Instagram. 
Na de koffie zijn we weer richting huis gegaan. Je merkt echt dat het nu steeds eerder donker wordt, toen we rond half 6 op Haarlem station aankwamen begon het al te schemeren... 

Het was een gezellige dag en een mooie afsluiter van het weekend! 
Hebben jullie ook een goed weekend gehad? 

Xx

2 opmerkingen

  1. Wat een gezellig dagje hebben jullie beleefd. Ik wil ook zeker een keer naar The Lobby, ziet er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa het was heel gezellig :) En zeker doen! Er zijn er twee in Amsterdam, maar die van het Nesplein is dichterbij het station. Daar waren wij :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!