Summer Capsule Inspiration

Blazers, spijkerstof, bloemenjurkjes, witte tops, streepjes en minimalistische sieraden, deze collage geeft mijn perfecte zomer garderobe weer. Op het eerste gezicht misschien wat saai doordat er weinig patronen in zitten of vrolijke kleuren, maar de laatste tijd heb ik geleerd hoe prettig het is om kledingstukken makkelijk te kunnen combineren. En dat je met basic kleding in combinatie met mooie accessoires nog steeds heel leuk voor de dag kunt komen.


Het maken van deze collages heeft ervoor gezorgd dat ik weer eens een kritische blik heb geworpen op de kleding die ik nu heb en vanmorgen heb ik weer één en ander gesorteerd. Volgende maand sta ik met Charlotte op de Ijhallen dus dan ga ik veel kleding verkopen en wat overblijft doneren. Daarnaast staat op 27 juli ook nog een bezoekje aan de Ijhallen gepland, maar dan om toch weer een beetje te shoppen. Wat ik namelijk nog mis is een mooi gestreept shirt met lange mouwen, een spijkerstof kortebroek en ik wil alvast wat basic truien scoren voor de herfst.

Hoe ziet jullie garderobe eruit? Minimalistisch of met veel kleuren en patronen? 

4 opmerkingen

 1. Spijkerrokjes vind ik heel erg leuk. Die heb ik niet meer in mijn kast liggen, dus daar ga ik binnenkort naar opzoek! Leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa spijkerrokjes zijn echt top! Zo makkelijk te combineren en ook in de andere seizoenen goed te dragen :)

   Verwijderen
 2. Mooie inspiratie. Ik ben wel van het minimalistische met af en toe en printje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! basics combineren met prints is altijd mooi in een look :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!