Mijn 1e illustratie video staat online!

Sinds ik ben begonnen met drie dagen te werken, teken ik weer vrijwel iedere dag. Mijn salaris mag dan laag zijn, het voelt zo goed om meer tijd te kunnen besteden aan dat waar ik echt blij van wordt. Bovendien heb ik alle motivatie om wat op te bouwen met het tekenen en daar uiteindelijk ook inkomsten uit te halen.

Zoals jullie weten deel ik mijn illustraties al op Instagram, twitter en af en toe hier op mijn blog, maar nu ben ik op zoek naar meer kanalen om op werk op te delen. YouTube was het eerste dat in mij opkwam. Zelf vind ik het super leuk om video's te zien van mensen die door hun schetsboeken bladeren of die je laten meekijken bij het schetsen, dus waarom zou ik niet ook zelf zulke video's maken van mijn eigen illustraties?

Zo gezegd zo gedaan zat ik ongeveer 2 weken geleden aan de keukentafel mijn eerste video op te nemen. In het begin was ik wel een beetje zenuwachtig omdat ik geen fouten wilden maken op camera, maar toen ik eenmaal geconcentreerd bezig was ging het eigenlijk vanzelf goed.
Na het opnemen heb ik direct de video bewerkt en klaargemaakt voor YouTube. Helaas kwam ik er al snel achter dat een groot deel van de video onscherp was. De camera had gefocust op de poot van de standaard in plaats van mijn tekening. Wat een teleurstelling... Een paar dagen heb ik getwijfeld of ik de video wel op YouTube wilde plaatsen, maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan. Immers hoort het maken van fouten bij het leerproces en weet ik nu dat ik eerst de camera goed moet laten focussen voordat ik begin met opnemen :)

Hieronder staan de foto's van het resultaat van de illustratie. Wat vinden jullie van mijn eerste video?
Meer van mijn werk zien? Breng dan een bezoekje aan mijn Instagram: @eev.illustrations

8 opmerkingen

 1. Wat gaaf gedaan! Daar moet je echt een stille hand voor hebben. Zo netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien. Ik vind het zelf ook heerlijk om lekker te tekenen, dus besteed mijn dagen graag met mijn schetsboek op schoot, of mijn laptop met de tekentablet eraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, you are talented! It looks great!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige illustratie! Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!