26 in Zeeland

 Maandag 29 juli was mijn 26ste verjaardag! Dit jaar vierde ik het maar heel klein omdat ik niet zo'n behoefte had aan een groot feest. Bovendien was vrijwel iedereen op vakantie of druk, dus het was ook wel prima zo.
Op zondag kwam mama op de koffie. Ik had een brownie gemaakt en we hebben gezellig even bijgekletst. Van haar en René heb ik drie verschillende FLOW specials gekregen, ESSIE nagellak en potloden. Van Joost en Sam kreeg ik een mooie ring en losse thee, en van Maikel een nieuwe laptop! (Daar schrijf ik nu deze blogpost op 😊). Kortom ik ben weer behoorlijk verwend.


Maandagochtend hebben Joost, Maikel en ik snel de spullen gepakt en reden we naar Zeeland. Ook al gaan we ieder jaar naar dezelfde plek in Zeeland, ik kijk er altijd weer naar uit. Het was ook heerlijk weer dus ik had direct een vakantiegevoel.
Toen we aankwamen bij het huisje (waar papa, Nikkie en Daantje al een paar dagen zaten) was de tuin mooi versierd voor mijn verjaardag en had Daan een appeltaart gebakken! Echt zo lief!
 26!
 Door papa, Nikkie en Daantje ben ik ook verwend met cadeautjes. Ik kreeg van hen speciale aquarelkwasten en 72(!) kleurpotloden die je met water in elkaar kunt laten overlopen. Ik moet ze nog testen maar denk dat het heel tof is. 
 Na de appeltaart en gezellig te hebben bijgekletst was het tijd voor de BBQ! Het wordt niet de hele week mooi weer, vandaag regent het bijvoorbeeld, dus we besloten direct volop te genieten. 
 Marsh Mallows als toetje! 😍

Inmiddels is dit de tweede volle dag in Zeeland. Gisteren zijn we naar het strand gegaan en hebben we lekker in de zee gezwommen. Het water is een prima temperatuur en er waren ook golven. Verder zijn we vooral aan het relaxen; spelletjes doen, boeken lezen, wandelen en een bezoek aan Middelburg staat natuurlijk ook nog op de planning. 

Fijne dag allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Een hele mooie manier om je verjaardag te vieren. En je hebt mooie cadeautjes gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!