To-do lijst voor de maand juli

De maanden gaan zo snel voorbij, voor je het weet zitten we alweer aan het einde van de zomer! Daar moet ik nu echt nog niet aan denken... daarom wil ik de maanden juli en augustus proberen om te genieten en elke dag even stil te staan bij de mooie zomer. Het leek me een goed idee om een to-do lijstje te maken van de dingen die ik sowieso wil gaan doen deze juli. Voor augustus maak ik een aparte lijst omdat we dan ook op vakantie gaan en daar weer andere to-do’s bij horen ;)

Juli to-do lijst:

🌴 Picknicken in het park.

🌴 Vaak naar het strand voor wandelingen of om gewoon lekker te zonnen.

🌴 Lezen in de trein en voor het slapen gaan in plaats van te kijken op mijn mobiel. De volgende boeken liggen op dit moment op mij te wachten: 'Zo wordt je honderd' van Junko Takahashi, 'Slaap' van Matthew Walker, Bridget Jones's Diary (voor de luchtige afwisseling) en ik heb ook ontdekt dat je bij de bibliotheek de Flow kan lenen. Dat is zo'n leuk blad! Ik lees nu de uitgaven van 2017 terug.

🌴 Na werk ijs halen bij Garonne, de lekkerste ijsboer van Haarlem.

🌴 Mijn webshop uitbreiden met zomerse kaarten en hopelijk ook binnenkort posters en stickers. 

🌴 Het 'One line a day' dagboek dat ik vorig jaar ben begonnen weer beter bijhouden. De afgelopen maand is het er een beetje bij ingeschoten en dat vind ik zonde. Tijd dat ik het boek weer op mijn nachtkastje leg zodat ik er voor het slapengaan even in kan schrijven. 

🌴 Besluiten wat ik met mijn 25ste verjaardag wil gaan doen... zo lastig!

Wat staat er op jullie to-do lijst voor juli?

 * Alle foto's komen van Pinterest.com

3 opmerkingen

  1. Mooi lijstje! Ik wil ook vooral genieten van de zomermaanden. Lekker veel buiten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja precies! Veel vitamine D binnen krijgen en frisse lucht :D

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!