OUTFIT | Oldie but Goldie

In de zomer vind ik bruin en wit echt een mooie kleurencombinatie voor outfits. Het doet me denken aan zwoele zomeravonden tijdens strandvakanties. Wanneer je na een hete dag aan het strand een simpele witte blouse en comfortabel zittende shorts aantrekt over je bikini voor een casual diner in één van de dichtstbijzijnde strandtenten. Ja, deze outfit ga ik ZEKER ook dragen wanneer we over ongeveer ongeveer twee weken in Zeeland zitten. Zo’n zin in!

De tas heeft ook bijzondere waarde voor mij. Ik kocht het tijdens mijn stage in Japan toen ik samen met twee vriendinnen een weekend in Tokyo was. In die tijd was ik enorm fan van de Japanse mode en Liz Lisa was mijn favoriete merk. Helaas is het best een prijzig merk en als student moest ik echt goed overwegen wat ik wilde kopen want het mocht van mezelf niet meer dan 1 item zijn. In de Liz Lisa winkel in Harajuku, Tokyo, viel mijn oog op deze tas en ik was direct verliefd. Het materiaal is stevig, de kleuren zijn mooi en de tas is ook groot genoeg voor een flesje water, mijn portmonee en mobiel. 

Ik weet nog goed de spanning en het enthousiasme dat ik voelde toen ik naar de kassa liep, en de blijdschap toen ik even later met een netjes ingepakte tas weer buiten stond. Die herinnering maakt dat deze tas nog steeds veel voor mij betekent. Ook al draag ik hem bijna niet meer, deze tas doe ik nooit weg 😉

Heb jij ook een tas of andere accessoire met een speciale herinnering?

Blouse: Tweedehands 
Shorts: H&M
Schoenen: Van Haren
Tas: Liz Lisa
Ketting: Tiffany&Co

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!