Nieuwe zomerse kaarten in mijn webshop!

Mijn webshop is weer aangevuld met drie nieuwe soorten kaarten! 

De Mojito illustratie had ik al een tijdje klaarliggen, maar het idee voor het design van de cactussen en de bijen kwam eigenlijk vrij onverwacht. Ik heb namelijk pas recent een soort photoshop programma gedownload en ontdekt hoe ik afbeeldingen transparant kan maken (ja ik ben echt een computer noob dus dit was voor mij heel bijzonder, haha!). Met de illustratie van het bijtje testte ik of het transparant maken werkte en dat lukte! Toen kreeg ik direct het idee om meerdere bijen op één kaart te plaatsen en de achtergrond een vrolijke kleur te geven. Het resultaat was zo leuk dat ik ook bij de cactussen ervoor koos om deze transparant te maken en de achtergrond een opvallende kleur te geven.
Dit keer bestelde ik de kaarten niet bij Vistaprint maar bij Printenbind. Dat beviel heel goed, de klantenservice van Printenbind is erg netjes; als ze zien dat de afbeelding die je hebt ingestuurd niet helemaal van optimale kwaliteit is dan nemen ze contact met je. Je krijgt dan de keuze om een nieuw bestand kunt aanleveren zonder extra kosten te betalen.
De kaarten werd 2 dagen later netjes bezorgd in een stevige doos. De kwaliteit van de kaarten is ook erg mooi en stevig. Ik ga zeker vaker bij Printenbind bestellen!

De kaarten zijn aan de achterkant blanco zodat er genoeg ruimte is om zelf een tekst op te schrijven, maar het is ook mogelijk om een tekst door mij te laten schrijven (of typen) en de kaart direct naar het adres van (bijvoorbeeld) de jarige te laten sturen. De kaarten zijn te bestellen in mijn Etsy webshop voor € 1,95 per stuk.

Welk design is jou favoriet?

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!