OUTFIT | Oversized blouse

Oeiii ik loop ver achter met het plaatsen van outfits hier. Zoals ik al eerder vertelde maak ik wel de foto's maar vervolgens komt het er gewoon niet van om deze vervolgens op mijn laptop te zetten en in een blogpost te verwerken. Naja, het zijn wel allemaal zomerse outfits dus voorlopig nog wel relevant om te plaatsen haha.

Deze outfit droeg ik (onder andere) tijdens Moederdag. Ja, zo ver loop ik dus achter haha! Het was dat weekend zulk mooi weer. Sowieso hebben we echt een prachtige lente gehad vinden jullie ook niet? Anyway! Het is een redelijk neutrale outfit, geen heftige kleuren of prints. Behalve dan de loafers, die maken de look wat specialer. Daar hou ik wel van, één kledingstuk of accessoire die eruit springt terwijl de rest van de look een rustige uitstraling heeft. Dan is het geen saaie look maar ook geen carnaval 😆😇 (Dat is natuurlijk een beetje overdreven want er zit nog veel tussen maar je snapt wel wat ik bedoel toch haha!)

Wat vinden jullie van deze look?
P.s. Hoe schattig is Lucky (de hond van mijn moeder en haar vriend) in deze foto!

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!