25th Birthday Wishlist

Over anderhalve week ben ik alweer jarig! Een tijdje heb ik getwijfeld wat ik zal gaan doen met mijn verjaardag. Ik wordt 25 en dan voelt het alsof je een groot feest moet geven, maar daar had ik eigenlijk niet zoveel zin in. Veel mensen zijn op vakantie en zaterdag 28 juli sta ik natuurlijk ook op de Ijhallen. Dus echt tijd om voor te bereiden voor een groot feest is er ook niet, maar toch bleef ik twijfelen.
Begin deze week hakte ik de knoop door; in de avond van 28 juli ga ik gezellig met Maikel uit eten om het te vieren en 29 juli komt er overdag een deel van de schoonfamilie langs voor taart en koffie en s’ avonds komen mama en René (en misschien papa) eten. Op deze manier kan ik tenminste ook echt met mensen bijpraten in plaats van dat ik de hele tijd heen en weer aan het rennen ben. Gewoon klein maar fijn dus, zonder stress over of mensen het wel naar hun zin hebben.😉
Maar goed! Ondanks dat ik het klein vier vind ik het nog steeds wel leuk om een verlanglijstje te maken. Ik denk dat dit nooit anders zal zijn, hoe oud ik ook wordt. Het maken van wishlists is gewoon te leuk haha! 


25th Birthday Wishlist

1. Vlinderposter van Dille&Kamille
De laatste keer dat ik in Dille&Kamille was zag ik deze posters hangen. Ik vind het echt tof dat de namen van de vlinders er ook bij staan en dat het net lijkt alsof de posters uit een biologielokaal komen.

Het model mag dan niet echt elegant zijn, deze slippers lopen ontzettend fijn! Ik heb al meer dan vijf jaar een paar witte Birkenstocks maar die beginnen nu toch wel een beetje op te raken. Bovendien klopt de maat niet meer, ik had toentertijd maat 36 gekocht en nu is dat eigenlijk net te klein. Maat 37 is beter denk ik. Ook zou ik dit keer voor de bruine variant gaan in plaats van de witte.

Mijn huidige schetsboek heeft nog maar 5 pagina’s lege pagina’s over 😱dus het wordt tijd voor een nieuwe. Het speciale art schetsboek van Moleskine lijkt me heel fijn. Daarvan zouden de pagina’s niet doordrukken als je er met marker op tekent en het papier blijft netjes bij gebruik van waterverf.

4. Dry Brush van de Bodyshop
Deze borstel is speciaal voor de huid (vooral voor de bovenbenen) om cellulitis tegen te gaan. Ik heb nog niet mega veel last van cellulitis en dat wil ik graag zo houden. Uit een documentaire die ik keek over de huid van de vrouw kwam dit naar boven als beste middel om de huid vitaal/jong te houden.

5. Tijdschriften!
Tijdschriften zijn altijd goed! De laatste tijd ben ik naast de Vogue (die altijd een plaatsje in mijn hart heeft) ook fan van Flow magazine. De speciale uitgave: Het grote boek van minder, wil ik nog graag lezen.

6. Megan hess – NYC guide
Mijn verlanglijst zou natuurlijk niet compleet zijn als erg geen mooi boek op staat! Haha! Vorig jaar kreeg ik van mijn moeder en René het boek ‘100 Iconic moments in Fashion’ van Megan Hess. Daar staan zulke mooie tekeningen in. Megan Hess is een geweldige illustrator en ik kan uren naar haar tekeningen kijken. Ik wil graag meer boeken van Megan Hess aan mijn collectie toevoegen en heb mijn oog laten vallen op de NYC guide. Daar heb ik heel goede verhalen over gehoord en wie weet komen de tips die ze geeft nog van pas als ik ooit terug ga naar New York 😉

7. Een tas voor werk
Ik gebruik nu ongeveer een half jaar mijn Fit For Free rugzak voor werk en ik ben er zo klaar mee haha! Het is wel een handige tas natuurlijk, maar totaal niet stijlvol. Als ik s' ochtends op de trein wacht zie ik zoveel mooie werktassen voorbijkomen en dan kom ik aanzetten met zo'n bulk op mijn rug😂. Maar een leuke en ook nog praktische tas vinden is zo gemakkelijk nog niet. Want er moet wel genoeg ruimte zijn voor een leesboek, lunch, waterfles, portemonnee en agenda. Op dit moment heb ik de Longchamp Le Pliage Néo handtas op het oog (zwart of donkerbruin). Het design is simpel maar mooi, het heeft een hengsel zodat ik het ook makkelijk kan omhangen op de fiets en genoeg ruimte. Alleen is het wel direct €140,-... Dat is wat minder haha!

8. Yankee candles 
Dit zijn werkelijk de lekkerste geurkaarsen EVER! Wel wat duurder dan een normale geurkaars maar dan heb je ook wat. Afgelopen winter had ik drie kleine Yankee Candles gekocht en die gingen best lang mee. De geuren Autumn Glow en Tarte Tatin lijken me heerlijk. 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!