Kerstmenu's maken voor tweede kerstdag
Na een paar uur zwoegen waren ze eindelijk af
Mijn outfit voor deze kerstdagen. Het jurkje heb ik alle drie de dagen gedragen, maar wel ben ik op een gegeven moment gewisseld van hakken naar platte schoenen haha.
Diner van 1e kerstdag:
Voorgerecht: bietensoep met geitenkaas
Hoofdgerecht: tonijnsteak met aardappelgratin, stoofpeertjes, vergeten groenten en haricots verts
Dessert: pecannoten ijs met rode vruchten
Diner op tweede kerstdag:
Voorgerecht: witlofsoep en bietencarpaccio (ik heb helaas geen foto van de carpaccio..)
Hoofdgerecht: Varkensrollade, haricots verts, stoofpeertjes en aardappels
Dessert: Frambozentrifle met aardbeienijs, een glaasje Jillz en chocolade.
šš
We begonnen derde kerstdag in Brabant met thee, een frambozentaartje en cadeautjes
Ik had mijn Polaroid camera meegenomen om wat foto's te maken. Het is nog best lastig om goeie foto's te maken maar deze zijn wel leuk geworden :) We hebben heerlijk bij tapas restaurant Het Zusje gegeten gisterenavond. Het was onwijs gezellig! Derde kerstdag is echt een traditie geworden.
Dat was mijn kerst in een notendop. Nu heb ik een beetje last van een after-Christmas-dip... Maar gelukkig heb ik komende dagen nog vrij en komt Oud&Nieuw er ook nog aan. De feeststemming kan er dus nog even in blijven š
Hoe was jullie kerst?
Ahh wat heb je die kerstmenuutjes leuk gemaakt zeg! Je kerst klinkt mega fijn! Alvast een gelukkig nieuw jaar!!
BeantwoordenVerwijderenDankje! Het was een hoop werk, maar dan heb je ook wat haha! jij ook alvast gelukkig nieuwjaaar! xx
VerwijderenWauw wat een super mooi jurkje heb je aan!
BeantwoordenVerwijderenLiefs
x
Dankjewel <3 xx
Verwijderen